Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το πιο συναρπαστικό αυτόματο αυτοκίνητο πόλης δώρο στο νέο CAR

Ελλάδα 0:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πιο συναρπαστικό αυτόματο αυτοκίνητο πόλης δώρο στο νέο CAR

ΝΕΑ

Το πιο συναρπαστικό αυτόματο αυτοκίνητο πόλης δώρο στο νέο CAR

ΝΕΑ

Το νέο Peugeot 108 Auto θα βρίσκεται στο CAR το Σάββατο με το Πρώτο Θέμα. Βρείτε το και κερδίστε το. Έτσι απλά…

Advertisement
Advertisement

Βενιαμίν στη γκάμα των μοντέλων της Peugeot, είναι πάνω από όλα, ένα χαριτωμένο αυτοκίνητο πόλης, έχοντας να επιδείξει ένα ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό σχεδιασμό, στο οποίο βέβαια μας έχουν συνηθίσει οι Γάλλοι, με τη νέα εταιρική ταυτότητα που ακολουθούν τα αυτοκίνητά τους. Όπως για παράδειγμα το στιλ της μάσκας και των εμπρός φωτιστικών σωμάτων, που του δίνουν την απαραίτητη διαφορετικότητα.

Το ίδιο χαρούμενο σχεδιαστικά είναι και το εσωτερικό, στο οποίο ο πελάτης έχει στη διάθεσή του αρκετές δυνατότητες προσωποποίησης. Αυτό που ξεχωρίζει είναι σίγουρα η κεντρικά τοποθετημένη οθόνη αφής 7 ιντσών Mirror Screen, η οποία προσφέρει εύκολη πλοήγηση στις λειτουργίες του συστήματος πολυμέσων, αλλά και τη δυνατότητα συνδεσιμότητας με smartphones.

108 Eso 640

Advertisement
Advertisement

Ο 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας VVT-i του 1,0 λίτρου με απόδοση 69 PS, που εφοδιάζει το νέο Peugeot 108 διαθέτει εξαιρετική λειτουργία, ενώ στην συγκεκριμένη έκδοση συνδυάζεται με ένα αυτοματοποιημένο (χωρίς συμπλέκτη) κιβώτιο 5 σχέσεων, που έχει και χειροκίνητη λειτουργία μέσω των τοποθετημένων paddles στο τιμόνι. Στην πράξη, ο παραπάνω συνδυασμός συμβάλει στην άνετη καθημερινή μετακίνηση και στη χαμηλή μέση κατανάλωση (4,2 lt/100 km), όντας και ο πρωταρχικός του σκοπός.

Και αν η οικονομία στο καύσιμο αποτελεί ένα από τα πλεονεκτήματα του νέου Peugeot 108 1,0 τα άλλα είναι η ευκολία στην οδήγηση, η ευελιξία στην κίνηση και η άνεση με την οποία παρκάρει. Όχι μόνο γιατί οι διαστάσεις του είναι μικρές (μήκος 3,47 m), αλλά και γιατί προσφέρει πολύ καλή ορατότητα και στα τέσσερα άκρα του αμαξώματός του.

108 Rear 640