Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η πιο πολυτελής και δυνατή Mercedes S-Class Cabrio

Ελλάδα 12:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η πιο πολυτελής και δυνατή Mercedes S-Class Cabrio

ΝΕΑ

Η πιο πολυτελής και δυνατή Mercedes S-Class Cabrio

ΝΕΑ

Η γνωστή μας Carlsson παρουσιάζει τη νέα βελτιωμένη σειρά «Diospyros» για την Mercedes S-Class Cabrio, η οποία αποκτά περισσότερο στυλ, αλλά και έξτρα δύναμη σε σχέση με την εργοστασιακή.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας

Στόχος της Carlsson είναι να τονίσει αρχικά την πολυτέλεια και την εμφάνιση της S-Class Cabrio και έτσι, της προσφέρει ένα χαρακτηριστικό πράσινο ρετρό χρώμα, συνδυάζοντάς το με νέα γρίλια στη μάσκα και 20 ιντσών ειδικής σχεδίασης ζάντες. Στο εσωτερικό, η Carlsson έχει ντύσει σχεδόν τα πάντα σε καφέ και κρεμ Nappa δέρμα, ενώ παράλληλα έχει χρησιμοποιήσει επενδύσεις από έβενο Δυτικής Αφρικής, που έχει την επιστημονική ονομασία «Diospyros Crassiflora», από όπου προκύπτει και το όνομα της βελτιωμένης S-Class Cabrio.

Advertisement
Advertisement

Σε ό,τι αφορά στον κινητήρα, η Carlsson είναι σε θέση να προσφέρει βελτίωση σε όλα τα μοτέρ της Mercedes S-Class Cabrio, όπως στον 4,7 λίτρων V8 του μοντέλου των φωτογραφιών, ο οποίος από τα 455 εργοστασιακά άλογα έχει αυξήσει την δύναμή του στους 550 ίππους (και 800 Nm ροπής). Στο πεδίο των τιμών, χωρίς τους φόρους το κόστος ξεκινά από τα 214.000 ευρώ και φθάνει έως και τα 336.000 ευρώ για τη βελτιωμένη S-Class Cabrio, ανάλογα με την έκδοση κινητήρα που θέλει να επιλέξει ο ενδιαφερόμενος.