Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιο μεταχειρισμένο κοστίζει 4.3 εκατομμύρια ευρώ;

Ελλάδα 8:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιο μεταχειρισμένο κοστίζει 4.3 εκατομμύρια ευρώ;

ΝΕΑ

Ποιο μεταχειρισμένο κοστίζει 4.3 εκατομμύρια ευρώ;

ΝΕΑ

Παρουσιάστηκε αρχικά ως πρωτότυπο… φόρος τιμής στον Sergio Pininfarina στην 83η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (το 2013). Δύο χρόνια μετά μπήκε στην (περιορισμένη) παραγωγή. Τώρα ένα από τα μόλις 6 κομμάτια της Ferrari Sergio που κατασκευάστηκαν, είναι προς πώληση!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Το εντυπωσιακό supercar που βασίζεται στη Ferrari 458 Speciale, είναι διαθέσιμο μέσω του JamesEdition.com, βρίσκεται επί ολλανδικού εδάφους και είναι η πρώτη Sergio παραγωγής που κατασεκυάστηκε. Μάλιστα το συγκεκριμένο όχημα, ήταν στην έκθεση της Γενεύης του 2015.

Έχει «γράψει» 118 χιλιόμετρα, με τον ατμοσφαιρικό V8 της να αδημονεί να βρει κάποιον να τον ενεργοποιήσει. Πρόκειται για όχημα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, με την πρώτη παράδοση να γίνεται σε εκλεκτό πελάτη του Μαρανέλο με βάση την Ελβετία. Το εντυπωσιακό κίτρινο supercar είναι ντυμένο με δέρμα και αλκαντάρα στο εσωτερικό.

Advertisement
Advertisement

Προσφέρεται σε τιμή… ευκαιρίας, που ορίζεται στα 4.3 εκατομμύρια ευρώ! Είναι το μοναδικό που βρίσκεται στη Γηραιά Ήπειρο καθώς μία Sergio βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, μία στην Ιαπωνία και τρεις στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ferrari-Sergio-Yellow-Black-f640tallFerrari-Sergio-Yellow-Black-c640Ferrari-Sergio-Yellow-Black-dt640Ferrari-Sergio-Yellow-Black-e640