Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιο είναι το νέο μοντέλο της Renault Sport;

Ελλάδα 8:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιο είναι το νέο μοντέλο της Renault Sport;

ΝΕΑ

Ποιο είναι το νέο μοντέλο της Renault Sport;

ΝΕΑ

«Καταιγίδα» νέων μοντέλων προβλέπεται για το σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης και μία από τις εκπλήξεις θα έρθει από τη Renault. Με ένα μήνυμα σε facebook και twitter η γαλλική εταιρεία προανήγγειλε την παρουσίαση ενός νέου μοντέλου από τη Renault Sport. Μάλιστα το hashtag «Trophy» έκανε ακόμη πιο… ομιχλώδες το τοπίο. Κάποιες πιθανότητες συγκεντρώνει η αποκάλυψη του νέου Twingo RS, όχι όμως σε έκδοση Trophy, όπως συμβαίνει με το Megane RS. Άρα ποιο είναι το λογικότερο συμπέρασμα;

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Ότι η Renault Sport θα παρουσιάσει το Clio RS Trophy, μία πιο σκληροπυρηνική παραλλαγή του «καυτού» γαλλικού σουπερμίνι. Αν γίνει πραγματικότητα, θα μπορούσε να εφοδιάζεται με πιο ισχυρή έκδοση του 1.6 turbo (με 220+ PS), με διαφορικό αλλά ισχυρότερα φρένα. Οπτικά θα διαφοροποιείται από το Clio RS χάρη σε νέο αεροδυναμικό πακέτο, μεγαλύτερους τροχούς αλλά και σπορ καθίσματα στο εσωτερικό του.

Απαντώντας πάντως η Renault Sport σε σχόλιο φίλου της στο facebook, δεν διέψευσε το ενδεχόμενο ενός Clio RS Trophy, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα δοθούν επιπλέον πληροφορίες».

Advertisement
Advertisement