Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιο είναι το καλύτερο sport Nissan; (+video)

Ελλάδα 22:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιο είναι το καλύτερο sport Nissan; (+video)

ΝΕΑ

Ποιο είναι το καλύτερο sport Nissan; (+video)

ΝΕΑ

Η απάντηση στην ερώτηση για το καλύτερο, ανάμεσα στα Nissan Skyline και το νέο Nissan GTR είναι πολύ δύσκολη. Βλέπετε και τα δύο είναι ειδικά λίγα και ακριβά. Έτσι η αναζήτηση γίνεται ακόμη πιο δύσκολη.

Advertisement
Advertisement

 

Το Nissan GTR, οι special εκδόσεις του και οι φήμες για την συνέχεια ή όχι του μοντέλου μας θύμισαν τους προγόνους του. Έτσι γεννήθηκε μία αντιπαράθεση ανάμεσα στην σειρά των μοντέλων Skyline, και του νέου GTR 50th Anniversary. Τα δύο οχήματα για τους φίλους της Nissan αλλά και των sport αυτοκινήτων είναι τα απόλυτα μοντέλα, που παράχθηκαν στην Ιαπωνία.

Advertisement
Advertisement

Το Nissan Skyline R34 GT-R V-Spec II είναι το… Άγιο Δισκοπότηρο για τους φίλους της Nissan και το V Spec II, είναι το απόλυτο μοντέλο της σειράς. Οι συντελεστές της ιντερνετικής εκπομπής «Throttle House» είχαν πρόσφατα την ευκαιρία να δοκιμάσουν ένα και μάλιστα στο χρώμα Bayside Blue. Για να απογειώσουν το video το έκαναν σύγκριση με το επετειακό Nissan GT-R 50th Anniversary, στο ίδιο χρώμα.

Η πρεμιέρα της πέμπτης γενιάς του Skyline τον Ιανουάριο του 1999 και η Nissan το διατήρησε στην παραγωγή μέχρι τον Αύγουστο του 2002. Την κίνηση δίνει ένα εξακύλινδρο μοτέρ 2.600 κ.εκ. twin-turbocharged RB26DETT που το λάτρεψαν τόσο αυτοί που το αγόρασαν, όσο και οι βελτιωτές.  Το V Spec II μάλιστα ήταν η αναβαθμισμένη έκδοση του (σε σχέση με την έκδοση V-Spec), όπως η ενισχυμένη ανάρτηση, τα μεγαλύτερα δισκόφρενα, καπό από ανθρακονήματα και πεντάλ αλουμινίου.

Advertisement

Από την άλλη πλευρά έχουμε το GT-R 50th Anniversary Edition , που διαθέτει ένα twin-turbocharged 3,8-λίτρων V6 κινητήρα που αποδίδει 562 ίππους. Είναι το απόλυτο «όπλο» σε ευθεία γραμμή και αφήνει πίσω ακόμη και το R34-gen στις στροφές.

Εσείς τι θα διαλέγατε αν τα χρήματα δεν ήταν εμπόδιο; Θα προτιμούσατε να αποκτήσετε ένα ολοκαίνουργιο GTR 50th Anniversary ή ένα μεταχειρισμένο Bayside Blue R34 GT-R V Spec II;

Advertisement