Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιο είναι το supercar της χρονιάς;

Ελλάδα 5:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιο είναι το supercar της χρονιάς;

ΝΕΑ

Ποιο είναι το supercar της χρονιάς;

ΝΕΑ

Μία ακόμα διάκριση έλαβε το στολίδι της σειράς Super Series της McLaren Automotive, η εντυπωσιακή 720S, καθώς ανακηρύχτηκε «Το πιο όμορφο Supercar της Χρονιάς» για το 2017 στα βραβεία Festival Automobile International.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Πρόκειται για την… «εβδομάδα μόδας για αυτοκίνητα», ένα θεσμό που φιλοξενείται στη Γαλλία και συγκεκριμένα στην «Πόλη του Φωτός». Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο φημισμένο παριζιάνικο ξενοδοχείο Hôtel des Invalides.

Συνολικά 17 κριτές επέλεξαν ανάμεσα σε πλειάδα στολιδιών της αυτοκίνησης και τελικά επέλεξαν το βρετανικό μοντέλο ως το πιο όμορφο, παρά τον πολύ έντονο ανταγωνισμό που προήλθε από μοντέλα όπως η Aston Martin V8 Vantage, η Ferrari Portofino και η Porsche Panamera.

Advertisement
Advertisement

«Η βράβευση της 720S ως το πιο όμορφο supercar της χρονιάς αποτελεί ένα ακόμα επίτευγμα και μεγάλη τιμή για όλους μας στη McLaren Automotive», ανέφερε ο managing director της βρετανικής μάρκας, David Gilbert. «Από την αποκάλυψή της στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, έχει λάβει πολλούς επαίνους και διακρίσεις. Αυτό το βραβείο αποτελεί ένα ακόμα κίνητρο για όλους μας στη McLaren, καθώς αντικατοπτρίζει την ομαδική μας προσπάθεια, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η 720S την οποία ξεχώρισαν οι κριτές».

H 720S εφοδιάζεται με 4λιτρο biturbo V8 κινητήρα 720 ίππων, που εξασφαλίζει τελική ταχύτητα της τάξης των 341 km/h και επιτάχυνση 0-100 km/h σε μόλις 2.9sec.

Advertisement

Και αυτή δεν ήταν η πρώτη της διάκριση. Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ.