Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Sportscar της χρονιάς η McLaren 720S

Ελλάδα 3:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Sportscar της χρονιάς η McLaren 720S

ΝΕΑ

Sportscar της χρονιάς η McLaren 720S

ΝΕΑ

Τον τίτλο του «Sportscar της Χρονιάς» στα Βραβεία του Συνδέσμου Συντακτών Αυτοκινήτου της Σκωτίας κατέκτησε για το 2017 η McLaren Automotive, χάρη στην εντυπωσιακή 720S!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ένα χρόνο μετά την επιτυχία της 570S με το βραβείο «Σχεδιασμού και Καινοτομίας», η βρετανική μάρκα ξεχωρίζει με το πρώτο μοντέλο της δεύτερης γενιάς των μοντέλων της γκάμας Super Series, που έκανε ντεμπούτο τον περασμένο Μάρτιο στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

«Σε ότι αφορά στην καινοτομία, την τεχνολογία αλλά και τον ενθουσιασμό που προσδίδει στον οδηγό, δεν υπάρχει άλλο sportscar σαν και αυτό. Αποτελεί επιβεβαίωση του βρετανικού σχεδιασμού και μηχανολογίας», ανέφερε ο πρόςεδρος του ASMW (Association of Scottish Motoring Writers), Stephen Park.

Advertisement
Advertisement

Από πλευράς της McLaren Automotive, ο εκτελεστικός διευθυντής David Gilbert είπε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς. Η δεύτερη γενιά της γκάμας Super Series προσφέρει το μεγαλύτερο εύρος δυνατοτήτων στην ιστορία της McLaren. Παράλληλα, παρουσιάζει τη νέα σχεδιαστική μας γλώσσα αλλά και την πληθώρα πολυτελών επιλογών που μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες».

H 720S εφοδιάζεται με 4λιτρο biturbo V8 κινητήρα 720 ίππων, που εξασφαλίζει τελική ταχύτητα της τάξης των 341 km/h και επιτάχυνση 0-100 km/h σε μόλις 2.9sec.

720S-d640tall