Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το πιο ακριβό Subaru (vid)

Ελλάδα 1:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πιο ακριβό Subaru (vid)

ΝΕΑ

Το πιο ακριβό Subaru (vid)

ΝΕΑ

Έχοντας κερδίσει 25 πρωταθλήματα παγκόσμιου πρωταθλήματος στην καριέρα του, ο Colin McRae ήταν ένας από τους πιο θρυλικούς οδηγούς ράλι που έζησε ποτέ, γνωστός και με τα ψευδώνυμα «Flying Scotishman» (Ιπτάμενος Σκωτσέζος) και McCrash. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Κατά τη διάρκεια της ακμής της καριέρας του, τη δεκαετία του 1990, ο McRae ήταν συνώνυμο με το Subaru Impreza. Επρόκειτο για ένα αυτοκίνητο σε χρώματα μπλε και κίτρινο, το οποίο έκανε θαύματα. Σε μια πρόσφατη δημοπρασία στην Αγγλία, ένα Subaru Impreza WRC7 που είχε οδηγηθεί από το μύθο, πωλήθηκε σε ποσό ρεκόρ.

Δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε αγώνες ράλι και μόνο λίγες διασημότητες, όπως ο McRae κατάφεραν να το οδηγήσουν.Όπως καταλαβαίνετε ένα τέτοιο αυτοκίνητο, δεν μπορεί παρά να πωλείται σε πολύ υψηλή τιμή σε έναν πλειστηριασμό.

Σύμφωνα με τη «The Sun», αυτό ήταν το πιο ακριβό Subaru που πωλήθηκε ποτέ σε δημοπρασία, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ των 194,368.50$. Το συγκεκριμένο άγγιξε την τιμή των 300.000 δολαρίων.

Advertisement
Advertisement

Colin-McRae-subaru-impreza-a640 Colin-McRae-subaru-impreza-b640