Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιο αυτοκίνητο λατρεύει ο Ludacris;

Ελλάδα 14:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιο αυτοκίνητο λατρεύει ο Ludacris;

ΝΕΑ

Ποιο αυτοκίνητο λατρεύει ο Ludacris;

ΝΕΑ

Ο Christopher Bridges, γνωστός ως Ludacris, μίλησε για την αγάπη που έχει για το αυτοκίνητο αλλά και για το τελευταίο του απόκτημα: το Acura/Honda NSX.

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Είναι επιτυχημένος Αμερικανός ράπερ, ηθοποιός, επιχειρηματίας και καταφέρνει να γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Η πιο πρόσφατη δουλειά στον κινηματογράφο είναι ο ρόλος του στην ταινία «The Fast and the Furious», ενώ ταυτόχρονα δημιούργησε τη δική του μάρκα κονιάκ «Conjure» και προσέφερε χορηγία σε ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που επικεντρώνεται στην εκπαίδευση των νέων.

Εκτός από τα νέα μοντέλα που κατέχει (ανάμεσά τους θα βρει κανείς Bentley, Ferrari, Rolls-Royce and Range Rover), στη συλλογή του θα βρει κανείς το αγαπημένο του vintage όχημα: μία Acura Legend sedan του 1993, την οποία κρατά καλά φυλαγμένη από  τότε που την αγόρασε.

Advertisement
Advertisement

Καθώς, λοιπόν είναι μεγάλος θαυμαστής της Acura, παρευρέθηκε τον Ιανουάριο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντριτρότι, για τα αποκαλυπτήρια του νέου υβριδικού supercar, του NSX!

«Είναι ένας συνδυασμός καλών χαρακτηριστικών από διάφορα supercar όπως το Audi R8, τη Ferrari 458 Italia και λίγο από τη νέα McLaren. Τα αυτοκίνητα είναι όπως οι γυναίκες. πρέπει να έχουν καμπύλες και αυτό έχει πολύ ωραίες», είπε στο BBC ο Ludacris.

Advertisement

Όταν ρωτήθηκε για το δικό του «αμάξι θρύλο» απάντησε: «Έχω ένα του 1993, το οποίο έχει διανύσει πάνω από 370.000 χλμ. Το αγόρασα μεταχειρισμένο το 1999 και ακόμη το οδηγώ. Πολλές φορές για τους άντρες το αυτοκίνητό τους γίνεται μέρος της ζωής τους και δεν μπορούν να το αποχωριστούν. Το αγαπούν και θέλουν να το προσέχουν».

Στην ερώτηση αν βρίσκει κάποιο κοινό σημείο ανάμεσα στο νέο NSX και το δικό του αυτοκίνητο, απάντησε ότι είναι μακράν πιο καινοτόμο το NSX.

Advertisement

Τέλος, ο δημοφιλής Ludacris αναφέρθηκε και στη σειρά ταινιών «Fast and Furious», λέγοντας: «Για τους περισσότερους άνδρες η αγάπη τους για τα αυτοκίνητα σχετίζεται με την κουλτούρα τους. Γι’ αυτό πιστεύω ότι και η ταινία αυτή είναι τόσο επιτυχημένη, επειδή υπάρχουν πολλοί λάτρεις της ταχύτητας εκεί έξω».