Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιο αυτοκίνητο έχει την πινακίδα των 14 εκατ. ευρώ;

Ελλάδα 11:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιο αυτοκίνητο έχει την πινακίδα των 14 εκατ. ευρώ;

ΝΕΑ

Ποιο αυτοκίνητο έχει την πινακίδα των 14 εκατ. ευρώ;

ΝΕΑ

Στα Εμιράτα όλα τα πράγματα είναι τραβηγμένα στα άκρα. Ακόμα και το ότι μία πινακίδα μπορεί να είναι πολλαπλάσιας αξίας από την πανάκριβη Rolls-Royce που την φοράει.

Advertisement
Advertisement

Τον Απρίλιο του προηγούμενου έτους, μια πινακίδα του Ντουμπάι πουλήθηκε στο εκπληκτικό ποσό των 55 εκατομμυρίων dirham των ΗΑΕ, που ισοδυναμεί με 1,38 εκατομμύρια ευρώ, όντας η ακριβότερη πινακίδα που έχει πωληθεί ποτέ.

Τώρα, αυτή η περίφημη πινακίδα βρήκε το σπίτι της, που δεν είναι άλλο από μια Rolls-Royce Cullinan που έχει υποστεί εκτεταμένο customizing από την Mansory.

Με την ονομασία “Linea D’Oro” από την Mansory, αυτή η μοναδική Cullinan διαθέτει ένα εντυπωσιακή διχρωμία που τραβάει αμέσως την προσοχή.

Advertisement
Advertisement

Το μπροστινό μισό του SUV είναι βαμμένο σε μια εντυπωσιακή τιρκουάζ απόχρωση, η οποία διαχέεται έως και στο εμπρός τμήμα των θυρών.

Υπάρχει επίσης ένα σφυρήλατο καπό από ανθρακονήματα που διακοσμείται με πλούσιες χρυσές πινελιές, μια προσθήκη που ταιριάζει στη χλιδή που είναι συνώνυμη με το Ντουμπάι.

Advertisement

Από το εμπρός τιρκουάζ η  Cullinan μεταβαίνει σταδιακά σε ένα εντυπωσιακό ματ μαύρο φινίρισμα προς το πίσω μέρος με χρυσές πινελιές, συμπεριλαμβανομένου του διαχύτη και του σπόιλερ στο επάνω μέρος της πίσω πόρτας.

Advertisement

Οι μαύρες γυαλιστερές ζάντες ολοκληρώνουν το σύνολο, ενώ τα φιμέ τζάμια εξασφαλίζουν απόλυτη ιδιωτικότητα για τον απαιτητικό ιδιοκτήτη.

Μια αξιοσημείωτη σχεδιαστική λεπτομέρεια περιλαμβάνει το σήμα Spirit of Ecstacy στο μπροστινό μέρος, το οποίο διαθέτει μια διακριτική τιρκουάζ απόχρωση, προσθέτοντας μια πινελιά κομψότητας στην πρόσοψη του SUV.

Στο εσωτερικό της καμπίνας, η εξατομίκευση συνεχίζεται, με το τιρκουάζ δέρμα να εμφανίζεται στα καθίσματα, τα πάνελ των θυρών, το τιμόνι και μεγάλο μέρος του ταμπλό.

Advertisement

Την ατμόσφαιρα του εσωτερικού συμπληρώνουν στοιχεία από ανθρακονήματα που τονίζονται με χρυσό, τονίζοντας περαιτέρω τη χλιδή της εξατομικευμένης Cullinan.

Τα πάντα βέβαια στρέφονται γύρω από την πινακίδα με το νούμερο 7, η οποία εκτοξεύει την αξία του αυτοκινήτου πάνω από τα 15 ίσως και περισσότερα εκατομμύρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ακόμα και οι Rolls-Royce ανανεώνονται…
Τα ακριβά γούστα της οικογένειας Μελισσανίδη
H Rolls-Royce Cullinan του ράπερ Vert θέλει μόνο… ήλιο