Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιοι θα παρουσιάζουν το Top Gear το 2017;

Ελλάδα 17:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιοι θα παρουσιάζουν το Top Gear το 2017;

ΝΕΑ

Ποιοι θα παρουσιάζουν το Top Gear το 2017;

ΝΕΑ

Το BBC επισημοποίησε τα πλάνα του για τη νέα σεζόν του δημοφιλούς τηλεοπτικού σόου, Top Gear, και αυτά δεν περιλαμβάνουν κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Με την πρώτη μετά-Clarkson σεζόν να είναι επεισοδιακή, με μειωμένη τηλεθέαση και εσωτερικά προβλήματα, το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ελπίζει να έχει βρει γιατρειά στα κακώς κείμενα. Όμως αναμενόταν, ο Matt LeBlanc, γνωστός και ως «Joey» στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Friends», θα είναι ο επικεφαλής της νέας σύνθεσης. Μάλιστα ο Αμερικανός υπέγραψε συμβόλαιο για τον συγκεκριμένο…. ρόλο, όχι για μία αλλά για δύο σεζόν!

Στο πλευρό του στη συνολικά 24η (!) σεζόν προβολής του Top Gear, θα είναι όλη η ομάδα πλην του Chris Evans που έχει προ μηνών παραιτηθεί από το ρόλο του επικεφαλής. Οι Chris Harris και Rory Reid θα είναι οι σταθεροί συμπαρουσιαστές ενώ οι Eddie Jordan και Sabine Shmitz θα έχουν περιορισμένο ρόλο, με ειδικές εμφανίσεις σε κάποια επεισόδια.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά, το γνώριμο ρόλο του θα διατηρήσει στο σόου και ο «άγνωστος» με το λευκό κράνος και τη λευκή αγωνιστική φόρμα: ο Stig!