Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πήγαινε με 200 στη λεωφόρο Σχιστού!

Ελλάδα 6:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πήγαινε με 200 στη λεωφόρο Σχιστού!

ΝΕΑ

Πήγαινε με 200 στη λεωφόρο Σχιστού!

ΝΕΑ

Το όριο στο συγκεκριμένο σημείο που έγινε ο έλεγχος ήταν μόλις 50 χλμ./ ώρα.

Advertisement
Advertisement

Ιδιαίτερα βιαστικός αποδείχθηκε οδηγός την τελευταία μέρα του 2023, μιας και σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη στη Λεωφόρο Σχιστού με τη βοήθεια ραντάρ να κινείται με 199 χλμ./ώρα αντί του ανωτάτου επιτρεπομένου ορίου των 50 χλμ,/ώρα!

Στον οδηγό του οχήματος επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ έχει αναλυτικά ως εξής:

Advertisement
Advertisement

Από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής συνελήφθη εικοσάχρονος οδηγός, ο οποίος διαπιστώθηκε πρώτες πρωινές ώρες της 31-12-2023 επί της Λ. Σχιστού, περιοχή Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, να κινείται με ταχύτητα πέραν του επιτρεπομένου ορίου.

Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε μέσω φορητής Ειδικής Ηλεκτρονικής Τεχνικής συσκευής (radar) να κινείται με 199 χλμ./ώρα αντί του ανωτάτου επιτρεπομένου ορίου των 50 χλμ./ώρα, με αποτέλεσμα την πρόκληση κινδύνου για τους λοιπούς χρήστες της οδού.

Περαιτέρω κατά τον διενεργηθέντα τροχονομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω όχημα στερούνταν Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (Κ.Τ.Ε.Ο.).

Advertisement

Στον οδηγό του εν λόγω οχήματος επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για Επικίνδυνη οδήγηση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ελλάδα: Πήγαινε με 251 χλμ/ώρα – Δείτε το ραντάρ της Τροχαίας
Ακόμα μία απαράδεκτη παράβαση που γίνεται καθημερινά
Πού πήγαινε το αεροπλάνο και ήταν στην Αττική Οδό

Advertisement