Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απίστευτο: Πήγαινε ανάποδα στην Εθνική μπροστά στα μάτια μας

Ελλάδα 21:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απίστευτο: Πήγαινε ανάποδα στην Εθνική μπροστά στα μάτια μας

ΝΕΑ

Απίστευτο: Πήγαινε ανάποδα στην Εθνική μπροστά στα μάτια μας

ΝΕΑ

Οδηγός πήγαινε ανάποδα και μάλιστα γρήγορα στην εθνική οδό. Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό το περιστατικό στο ήμασταν αυτόπτες μάρτυρες…

Advertisement
Advertisement

Η οδήγηση σε δρόμο και μάλιστα ανάποδα αναμφίβολα μπορεί να χαρακτηριστεί δολοφονική. Ωστόσο είναι κάτι που ενώ το γνωρίζουν οι οδηγοί, ένα σημαντικό ποσοστό παραβιάζει το απαγορευτικό σήμα, βάζοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Η παραβίαση του μονόδρομου είναι κάτι που ίσως παρατηρούμε καθημερινά στις μεγάλες πόλεις και σε δρόμους συνήθως που οι οδηγοί δεν αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες. Μας φαντάζει απίστευτο να το δούμε στο εθνικό οδικό δίκτυο, αν και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συμβεί με άσχημες συνέπειες.

Ημασταν μάρτυρες λοιπόν σε αντίστοιχο περιστατικό  την Κυριακή στις 10:00μ.μ. στην εθνική οδό Κορίνθου – Αθηνών στο ύψος της πόλης των Μεγάρων. Στο σημείο μεταξύ του ΣΕΑ (της Avin) και της διασταύρωσης με τα Μέγαρα, ο οδηγός ενός Smart οδηγούσε ανάποδα στη ΛΕΑ της εθνικής οδού και μάλιστα με ιδιαίτερα μεγάλη ταχύτητα.

Advertisement
Advertisement


Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιο συμβάν

Ένα περιστατικό που δυστυχώς συνέβη σε δρόμο που αστυνομεύεται και που οι χρήστες πληρώνουν χρήματα για να κινηθούν με ασφάλεια. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο (σίγουρα θα το μαθαίναμε) αλλά καταγράψαμε ένα συμβάν που δεν το χωρά ο νους ενός οδηγού. Φυσικά και με τα στοιχεία που παραθέτουμε ο παρολίγον εγκληματίας οδηγός μπορεί να εντοπιστεί από τις κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας.

Σε κάθε περίπτωση δεν θέλουμε να σκεφτούμε τι θα γινόταν αν υπήρξε μετωπική σύγκρουση με διερχόμενο αυτοκίνητο…

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
92χρονος οδηγός κατέβηκε τα σκαλιά με ένα Citroen…
Πήγε να προσπεράσει ασθενοφόρο και είδε τον κόσμο ανάποδα!
ΣΟΚ: Πήγαινε με 100 χλμ με πατίνι στον Περιφερειακό (+video)
Σοκαριστικό video: Το κράνος σώζει ζωές (+video)

Advertisement