Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποια τενίστρια επισκέφτηκε το Μαρανέλο;

Ελλάδα 2:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποια τενίστρια επισκέφτηκε το Μαρανέλο;

ΝΕΑ

Ποια τενίστρια επισκέφτηκε το Μαρανέλο;

ΝΕΑ

Στο παρελθόν έχει επιδείξει ταχύτητα και δύναμη, αρετές που τη βοήθησαν σημαντικά στα κορτ κατά την επαγγελματική της καριέρα. Ο λόγος για την διεθνούς φήμης τενίστρια Marion Bartoli.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Η Γαλλίδα που έχει πλέον αποσυρθεί από την ενεργό δράση (έχοντας προλάβει να κατακτήσει πολλά φημισμένα τουρνουά όπως το Wimbledon), αναζητά τις ίδιες αρετές και σε άλλους χώρους – όπως αυτός της αυτοκίνησης. Βρέθηκε λοιπόν στην Ιταλία και το Μαρανέλο, όπου έζησε μία ημέρα γεμάτη… Ferrari!

Η 30χρονη ξεναγήθηκε στο εργοστάσιο και το μουσείο της ιταλικής μάρκας, προτού αποφασίσει να… βουτήξει στα βαθιά, οδηγώντας την California Τ!

Advertisement
Advertisement

«Ήταν μία εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ.  Έμεινα άφωνη από τον τρόπο δουλειάς και τα επίπεδα ακριβείας στη δουλειά που γίνεται στο εργοστάσιο. Επίσης από το πόσο τεχνολογικά προηγμένο είναι αυτό. Ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά την California T και τον τρόπο που μπορεί να συνδυάζει την ομαλή οδήγηση με την τεράστια ισχύ της. Το δυσκολότερο για μένα, ήταν να γυρίσω το αυτοκίνητο πίσω το αυτοκίνητο. Είναι ένας έρωτας που θα κρατήσει καιρό», είπε ο Bartoli.

Δείτε ποια τιμητική διάκριση έλαβε πρόσφατα η Ferrari California T, πατώντας εδώ.