Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποια είναι η νέα τιμή του Jeep Avenger;

Ελλάδα 15:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποια είναι η νέα τιμή του Jeep Avenger;

ΝΕΑ

Ποια είναι η νέα τιμή του Jeep Avenger;

ΝΕΑ

Ξεπούλησε η εισαγωγική έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού Jeep το οποίο θα δούμε στις αντιπροσωπείες τις επόμενες εβδομάδες.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Jeep ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του στους ελληνικούς δρόμους και μάλιστα πολύ σύντομα. Ο λόγος για το Avenger, ένα μοντέλο της κατηγορίας των οχημάτων ελευθέρου χρόνου που έχει μήκος 4,1 μέτρα και πριν καλά καλά έρθει, οι παραγγελίες έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Ο… εκδικητής, όπως προαναφέραμε, κινείται μόνο με ρεύμα και εφοδιάζεται με μπαταρίες όπου η χωρητικότητά αγγίζει τις 54kWh.

Στην πράξη η ο οδηγός μπορεί να καλύψει αποστάσεις έως και 400 χιλιόμετρα (σύμφωνα με την εταιρεία), ενώ έχει τη δυνατότητα να φορτίσει σε 25 περίπου λεπτά έως και το 80%.

Advertisement
Advertisement

Πότε θα το δούμε στι αντιπροσωπείες;

Αυτό που κάνει ξεχωριστό το Jeep Avenger είναι η σχεδίαση αλλά και η τιμή του. Η εισαγωγική εταιρεία είχε ανακοινώσει στις αρχές του έτους τιμή στα 27.500 ευρώ (μαζί με την κρατική επιδότηση) και αφορούσε στην εισαγωγική έκδοση που ήδη έχει… ξεπουλήσει. Πλέον η τιμή του αμερικάνικου SUV ξεκινά από τα 30.700 ευρώ με την κρατική επιδότηση (έκδοση Longitude), που και πάλι θα βάλει σε σκέψεις ένα μεγάλο ποσοστό του αγοραστικού κοινού που θέλει να αποκτήσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο.

Να σημειώσουμε πως η ισχύς του Jeep Avenger φτάνει τους 156 ίππους και η ροπή τα 260Nm. Από πλευράς επιδόσεων το 0-100 επιτυγχάνεται σε μόλις 9 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 150 χλμ./ώρα. Αναφορικά με την κίνηση στους τροχούς το Avenger είναι δικίνητο.

Advertisement

Τις αντιπροσωπείες αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στα τέλη Ιουλίου ή το αργότερα τον Αύγουστο.

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Jeep Avenger: Αυθεντικό πνεύμα, καινοτόμες τεχνολογίες
Οδηγούμε το Jeep Avenger στην Ισπανία (+video)
To Jeep Avenger σε εκτός δρόμου διαδρομές

 

 

Advertisement