Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποια είναι η έκπληξη της AC Schnitzer για το Έσσεν;

Ελλάδα 21:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποια είναι η έκπληξη της AC Schnitzer για το Έσσεν;

ΝΕΑ

Ποια είναι η έκπληξη της AC Schnitzer για το Έσσεν;

ΝΕΑ

Ο γνωστός οίκος βελτιώσεων ετοιμάζει κάτι καυτό για την έκθεση του Έσσεν καθώς κατάφερε να στριμώξει τον tri-turbo κινητήρα της BMW M550d κάτω από το καπό μιας Σειράς 1!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Πριν από μερικές μέρες κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες σχετικά με αν μπορεί να χωρέσει σε μια «τριάρα» ο εξακύλινδρος πετρελαιοκινητήρας με το τριπλό turbo της M550d. Την απάντηση μας δίνει η AC Schnitzer που καταφέρνει να περάσει το εν λόγω τρίλιτρο μοτέρ κάτω από το καπό ενός μικρότερου μοντέλου, όπως είναι η Σειρά 1. Για την περίσταση, ο tri-turbo θα αποδίδει 400 PS (από 381) και 81,6 kgm (από 75,5), με αποτέλεσμα η BMW 150d (όπως την αποκαλεί η AC Schnitzer) να χρειάζεται μόλις 4,5 sec για την διαδικασία του 0-100 και 7,9 sec για την ρεπρίζ 80-180 km/h!

150d-by-ac-schnitzer-2

Advertisement
Advertisement

Φυσικά, την πανίσχυρη «μπέμπα» θα συμπληρώνουν διάφορες πινελιές ισχύος, όπως η πιο επιθετική μάσκα, τα κάρμπον καλύμματα στους εξωτερικούς καθρέπτες, η πίσω αεροδυναμική πτέρυγα, ενώ θα υπάρχει μια πλήρης σειρά από ζάντες 18 έως 20 ίντσες. Η ανάρτηση θα είναι χαμηλωμένη, θα υπάρχει σπέσιαλ σύστημα απολήξεων, αλουμινένια πεντάλ στο εσωτερικό, ειδικός επιλογέας ταχυτήτων και πολλά άλλα γλυκάδια που θα δούμε από την έκθεση του Έσσεν (28/11 – 6/12).

150d-by-ac-schnitzer-14