Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποια BMW σειράς 4 πουλά περισσότερο;

Ελλάδα 0:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποια BMW σειράς 4 πουλά περισσότερο;

ΝΕΑ

Ποια BMW σειράς 4 πουλά περισσότερο;

ΝΕΑ

Από όλη τη σειρά 4 της BMW, εκείνη με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στις ταξινομήσεις (54%), δηλαδή στην πράξη πάνω από τις μισές πωλήσεις της σειράς 4, είναι η Gran Coupe με το τετράθυρο αμάξωμα. Κάτι σημαίνει αυτό σίγουρα…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Τα συγκεκριμένα οικονομικά στοιχεία που αφορούν την «4άρα» και την εμπορική σταδιοδρομία της δόθηκαν μέσα από την BMW κατά το λανσάρισμα του ανανεωμένου μοντέλου, να σημειωθεί πως παρουσιάστηκε στις αρχές του έτους. Η ανανεωμένη 4 Series μπορεί να μην το δείχνει με γυμνό μάτι, αλλά είναι βελτιωμένη εκεί που χρειαζόταν.

Τώρα, στο γιατί η τετράθυρη και πολυτελής Gran Coupe κατέχει τη μερίδα του λέοντος ανάμεσα στις αδελφές της αποδεικνύει πως οι εποχές αλλάζουν, τα δίθυρα αμαξώματα δεν εξυπηρετούν κανέναν, ακόμη κι εκείνους που επιλέγουν «sport».

Advertisement
Advertisement

Η γκάμα των κινητήρων παραμένει ίδια με την προ facelift γενιά, με τέσσερις και έξι κυλίνδρους βενζίνη και ντίζελ με ισχύ από 150 μέχρι 326 ίππους. Στην κορυφή ζει ο ικανός 3λιτρος turbo κινητήρας ο οποίος παράγει 450 ίππους. Η τετρακίνηση, ο πλούσιος hi-tech εξοπλισμός και η χλιδή εννοείται πως δίνουν δυναμικό παρών.