Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πεζή παίζει τη ζωή της κορώνα γράμματα (+video)

Ελλάδα 21:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πεζή παίζει τη ζωή της κορώνα γράμματα (+video)

ΝΕΑ

Πεζή παίζει τη ζωή της κορώνα γράμματα (+video)

ΝΕΑ

Η πανικοβλημένη γυναίκα αποφασίζει να διασχίσει τις σιδηροδρομικές ράγες, παρόλο που η διερχόμενη αμαξοστοιχία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής.

Advertisement
Advertisement

Ακατανόητη ήταν η συμπεριφορά μιας γυναίκας σε σιδηροδρομικό σταθμό της ολλανδικής πόλης Έρμελο, φλερτάροντας με τα χειρότερα.

Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου βλέπουμε μια γυναικά να διασχίζει βιαστικά τις σιδηροδρομικές ράγες, παρόλο που οι μπάρες ασφαλείας είναι κλειστές, εν αναμονή της διέλευσης της αμαξοστοιχίας.

Αίφνης, ωστόσο, και ούσα πανικοβλημένη, αποφασίζει να περάσει ξανά στην απέναντι πλευρά, αγνοώντας πως το τρένο βρισκόταν μόλις μερικά μέτρα μακριά. Η συνέχεια είναι πραγματικά σοκαριστική, με την αμαξοστοιχία να ξυστά από τη γυναικά, η οποία προλαβαίνει να διασχίσει τις ράγες.

Advertisement
Advertisement

Όπως επισημαίνει ο ολλανδικός φορέας διαχείρισης σιδηροδρομικών υποδομών, ProRail, δεν είναι το πρώτο σχετικό περιστατικό που εκδηλώνεται στον σταθμό του Έρμελο.

Πολλοί πεζοί αδιαφορούν για την διέλευση των τρένων, αναγκάζοντας τους οδηγούς των τρένων να προβαίνουν σε απρογραμμάτιστα φρεναρίσματα, κάτι που επιφέρει μεγάλες καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των δρομολογίων.

Η ασυνείδητη συμπεριφορά έχει προκαλέσει την ενεργοποίηση των τοπικών αρχών, οι οποίες πραγματοποιούν περιπολίες, κόβοντας πρόστιμα στους ασυνείδητους πεζούς που διασχίζουν τις ράγες.

Advertisement

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
W Series: Θεαματικό ατύχημα στην Eau Rouge (+ video)
Αυτό είναι το γελοιωδέστερο ατύχημα στον κόσμο (+video)
Τρομακτικό ατύχημα στις κατατακτήριες του GP Βελγίου (vids)

 

 

Advertisement