Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Peugeot και Focal: Κοινός παρονομαστής η ποιότητα

Ελλάδα 21:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Peugeot και Focal: Κοινός παρονομαστής η ποιότητα

ΝΕΑ

Peugeot και Focal: Κοινός παρονομαστής η ποιότητα

ΝΕΑ

Η συνεργασία της εταιρίας ηχοσυστημάτων Focal με την Peugeot πάντρεψε τα συστήματα  υψηλής πιστότητας ήχου με το χώρο του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

 

Όσοι ασχολούνται με τα HiFi (συστήματα ήχου υψηλής πιστότητας) γνωρίζουν την Focal από το 1979, όταν έκανε τα πρώτα της βήματα κατασκευάζοντας ηχεία. Από το 2014 και πιο συγκεκριμένα από το 2016 με την κυκλοφορία των νέων 3008 & 5008, η Peugeot έχει συνεργαστεί με την Γαλλική μάρκα Focal για να σχεδιάσει τα ενσωματωμένα συστήματα hi-fi. Οι δύο κατασκευαστές μοιράζονται τις ίδιες αξίες αλλά και το ίδιο πάθος για την ποιότητα, ένα ουσιαστικό σημείο εκκίνησης για μια τέλεια συνεργασία.

Peugeot 208: Τo μοναδικό στην κατηγορία του με i-cockpit

Advertisement
Advertisement

Η Focal αναγνωρίζεται ως παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή hi-fi λύσεων. Με έδρα το Saint-Étienne (Γαλλία), η εταιρεία κατασκευάζει ηχεία για οικιακές συσκευές ήχου/εικόνας  και πολυμέσα, συστήματα ήχου για αυτοκίνητα. Παράλληλα εξοπλίζει studio ηχογραφήσεων, τηλεοπτικούς/ραδιοφωνικούς σταθμούς και ακουστικά. Όλα τα προϊόντα της σχεδιάζονται και αναπτύσσονται στη Γαλλία, συνεχίζοντας μία παράδοση (σχεδόν) 40 ετών καινοτομίας αποκλειστικά στο χώρο των acoustic technologies.

Peugeot 508: Το premium Sedan

Οι ειδικοί της Focal εμπλέκονται από πολύ νωρίς σε κάποια νέα project οχημάτων. Από τα πρώτα αρχιτεκτονικά σκίτσα, οι μηχανικοί ήχου εξετάζουν πολλά κριτήρια και μεταβλητές. Σκοπός τους να δώσουν την καλύτερη δυνατή πιστότητα ήχου σεβόμενοι την κατασκευή και επιπλέον λαμβάνοντας υπ’ όψη το κόστος χωρίς να χάνεται η ποιότητα .

Advertisement