Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Peugeot e-208: Κυκλοφορείστε χωρίς… άγχος

Ελλάδα 6:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Peugeot e-208: Κυκλοφορείστε χωρίς… άγχος

ΝΕΑ

Peugeot e-208: Κυκλοφορείστε χωρίς… άγχος

ΝΕΑ

Η Peugeot φρόντισε να εφοδιάσει το e-208 με ένα σύγχρονο σύστημα ηλεκτροκίνησης που εξασφαλίζει κορυφαία απόδοση και μεγάλη αυτονομία.

Advertisement
Advertisement

Έμφαση δόθηκε στον κρίσιμο τομέα της διαχείρισης της θερμότητας και στην διατήρηση της μπαταρίας στην σωστή θερμοκρασία λειτουργίας για βέλτιστη απόδοση.

Αλλά και στην όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση της παραγόμενης θερμότητας, έτσι ώστε το σύστημα να είναι πολύ πιο αποδοτικό.

To ηλεκτρικό σύστημα του νέου e-208 αποτελείται από έναν ηλεκτροκινητήρα 136 ίππων και 260 Νm ροπής. Ο κινητήρας αυτός παίρνει ενέργεια από μία μπαταρία ιόντων λιθίου 50 kWh η οποία εξασφαλίζει μία κορυφαία αυτονομία της τάξης των 362 χιλιομέτρων με βάση το πρότυπο WLTP.

Advertisement
Advertisement

Υπάρχουν τρείς επιλογές φόρτισης, ευέλικτες και προσαρμοσμένες στην καθημερινή χρήση:

•μέσω μίας συμβατικής οικιακής πρίζας ή με τη χρήση μίας ενισχυμένης πρίζας τύπου Legrand Green Up για μία πλήρη φόρτιση σε 16 ώρες, χρησιμοποιώντας το καλώδιο φόρτισης Mode 2 που παρέχεται στον βασικό εξοπλισμό του e-208,

Advertisement

•μέσω ενός Wall Box, για πλήρη φόρτιση σε 5 ώρες και 15 λεπτά από τριφασική παροχή (με τον προαιρετικό on-board φορτιστή των 11 kW), ή σε 8 ώρες από μονοφασική παροχή (με τον βασικό on-board φορτιστή των 7,4 kW), χρησιμοποιώντας το προαιρετικό καλώδιο φόρτισης Mode 3,

•μέσω κοινόχρηστου σταθμού φόρτισης: οι προδιαγραφές ανώτατου θερμικού φορτίου της μπαταρίας επιτρέπουν τη χρήση σταθμών φόρτισης 100 kW, επιτυγχάνοντας το 80% της φόρτισης σε μόλις 30 λεπτά. Το νέο Peugeot e-208 μπορεί επίσης να φορτιστεί και από απόσταση μέσω της οθόνης του 3D συστήματος πλοήγησης ή μέσω της εφαρμογής MyPeugeot.

Advertisement

Το συγκεκριμένο σύστημα σας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσετε ή να τερματίσετε οποιαδήποτε στιγμή τη φόρτιση και να ελέγξετε επίσης την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας του αυτοκινήτου σας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
10 λόγοι για να επιλέξετε το Peugeot e-208
Peugeot e-208: Επιδόσεις και αυτονομία
10 λόγοι για να επιλέξετε το Peugeot e-208