Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Peugeot 308: Ανανέωση το καλοκαίρι

Ελλάδα 8:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Peugeot 308: Ανανέωση το καλοκαίρι

ΝΕΑ

Peugeot 308: Ανανέωση το καλοκαίρι

ΝΕΑ

Στις αρχές του προσεχούς καλοκαιριού και συγκεκριμένα τον Ιούνιο, η Peugeot έχει αποφασίσει να ανανεώσει διακριτικά το μικρομεσαίο πεντάθυρο οικογενειακό της, το 308, μετά από σχεδόν δυο χρόνια παρουσίας στην ευρωπαϊκή αγορά.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Με το σχήμα του να είναι ακόμη επίκαιρο παρά την ραγδαία αύξηση του ανταγωνισμού στην κατηγορία, η γαλλική φίρμα δεν επέλεξε να διαφοροποιήσει καταλυτικά την εξωτερική εικόνα του 308. Αυτό σημαίνει πως τοποθέτησε στο hatchback με σήμα το λέοντα, νέα γρίλια στην πρόσθια μάσκα, νέα LED φώτα ημέρας, νέους προφυλακτήρες και στις δυο όψεις, νέα φώτα ομίχλης όπως επίσης και νέα γραφικά στα πίσω φωτιστικά σώματα.

Στα υπόλοιπα σημαντικά θα βρούμε νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου, ενώ περνώντας στο προσεγμένο εσωτερικό, η γαλλική εταιρία κάνει λόγο για νέες επενδύσεις και νέα διακοσμητικά, με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων i-Cockpit που έχει προκαλέσει αίσθηση από την παρουσία του στο 3008, να αναμένεται να πιάσει δουλειά και εδώ…

Advertisement
Advertisement

Οι κινητήρες και τα μηχανικά μέρη παραμένουν ως έχουν σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, με μοναδική προσθήκη στη γκάμα του ανανεωμένου 308 να αποτελεί ο νέος 1.5 BlueHDI turbo πετρελαιοκινητήρας, με ισχύ 100 και 120 ίππους.

Peugeot-308-Facelift-tsiro-640