Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Peugeot 3008: Υπόδειγμα οικογενειάρχη

Ελλάδα 2:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Peugeot 3008: Υπόδειγμα οικογενειάρχη

ΝΕΑ

Peugeot 3008: Υπόδειγμα οικογενειάρχη

ΝΕΑ

Το Peugeot 3008 είναι η premium λύση για τον οικογενειάρχη που θέλει να τα έχει όλα και ο οποίος μπορεί να το αποκτήσει άμεσα στην Peugeot Besikos.

Advertisement
Advertisement

Το 2023 η Peugeot προχώρησε σε ένα σημαντικό facelift του 3008 ανεβάζοντας για μια ακόμα φορά τον πήχη όχι μόνο του ίδιου του μοντέλου αλλά και όλης της κατηγορίας. Το νέο 3008 είναι ακόμα πιο λαμπερό, ακόμα πιο premium και ακόμα πιο καλά εξοπλισμένο προσφέροντας στον οικογενειάρχη ότι πιο ολοκληρωμένο μπορεί να έχει στα χέρια του τη σύγχρονη εποχή.

Το νέο 3008 έχει αποκτήσει έναν νέο, πιο ελκυστικό σχεδιασμό με τους Γάλλους της Peugeot να έχουν προσέξει ιδιαίτερα τις λεπτομέρειες. Στο εμπρός μέρος πλέον ξεχωρίζει η μάσκα χωρίς πλαίσιο η οποία δίνει περισσότερη σχεδιαστική ροή στο SUV, ενώ αναδεικνύει τους ξεχωριστούς προβολείς LED οι οποίοι είναι πλέον σήμα κατατεθέν του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Το Peugeot 3008 έχει πολλά ταλέντα, αλλά σίγουρα ένα από τα δυνατά του σημεία είναι η άνεση που προσφέρει στους επιβάτες. Ο οδηγός και ο συνεπιβάτης κάθονται αρχοντικά στα νέα αναπαυτικά και προσεκτικά σχεδιασμένα καθίσματα απολαμβάνοντας πλάτος στο ύψος των αγκώνων 1.293 χιλ. και απόσταση από την οροφή στα 915 χιλ. Παράλληλα, οι πίσω επιβάτες απολαμβάνουν ακόμα μεγαλύτερης ευρυχωρίας με πλάτος 1.484 χιλ. και χώρο για τα γόνατα που φτάνει τα 240 χιλ.

Στο εσωτερικό της καμπίνας οι επιβάτες θα συναντήσουν αμέτρητες έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις που θα κάνουν το ταξίδι μια απόλυτα ευχάριστη εμπειρία. Το υψηλό επίπεδο άνεσης συνοδεύεται από πολύ ποιοτικά υλικά τόσο στο κόκπιτ όσο και στα καθίσματα που αναδεικνύουν την πολυτέλεια του SUV. Επιπλέον, τα αναβαθμισμένα συστήματα συνδεσιμότητας και τεχνολογίας μέσω του Peugeot i-Cockpit και την οθόνης αφής 10 ιντσών απογειώνουν την εμπειρία μετακίνησης όλης της οικογένειας.

Advertisement

Για να μπορέσει όμως ο οικογενειάρχης να απολαύσει το ταξίδι του χωρίς άγχος χρειάζεται και έναν μεγάλο χώρο αποσκευών. Η Peugeot έχει φροντίσει να δημιουργήσει ένα μεγάλο αποθηκευτικό χώρο στο πίσω μέρος που φτάνει τα 591 λίτρα. Αν πάλι ο οδηγός επιθυμήσει να μεταφέρει μεγαλύτερα αντικείμενα, ρίχνοντας τα καθίσματα πίσω έχει στη διάθεσή του έναν χώρο 1.670 λίτρων.

Advertisement

Και μέσα σε όλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε την οικονομία που προσφέρει το 3008 χάρη στα νέα συστήματα κινητήρων και μετάδοσης. Εκτός από τους αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel, το νέο 3008 έρχεται να βάλει την προσιτή ηλεκτροκίνηση στη ζωή του οικογενειάρχη με τα εξαιρετικά plug-in υβριδικά συστήματα. Οι Γάλλοι έχουν σχεδιάσει τρεις εκδόσεις για να καλύψουν όλες τις ανάγκες, προσφέροντας όλα τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης όπως ησυχία, ηλεκτρική αυτονομία σχεδόν 60 χιλιομέτρων, κατανάλωση κάτω από 1,5 λίτρο ανά 100 χιλιόμετρα και πολύ χαμηλές εκπομπές CO2.

Όλα τα παραπάνω κάνουν το νέο Peugeot 3008 ακαταμάχητο και σίγουρα το φέρνουν ανάμεσα στα κορυφαία της κατηγορίας. Ένα ολοκληρωμένο SUV που δεν μένει μόνο στην εμφάνιση και την πολυτέλεια, αλλά μπαίνει και στην ουσία της καθημερινότητας προσφέροντας πρακτικότητα, ασφάλεια και ξεγνοιασιά στον οικογενειάρχη.

Advertisement

Το κορυφαίο Peugeot 3008 μπορείτε να το δείτε από κοντά και φυσικά να το αποκτήσετε στην Peugeot Besikos. Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας θα σας λύσει όλες τις απορίες και θα σας ξεναγήσει στον μαγικό κόσμο του απόλυτου SUV της γαλλικής μάρκας. Παράλληλα, η Peugeot Μπέσικος θα συνεχίσει να φροντίζει το 3008 σας και μετά την αγορά καθώς διαθέτει ένα άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό που θα αναλάβει την συντήρησή του σε προνομιακές τιμές και με πολλά δώρα. Επισκεφτείτε τώρα την Peugeot Besikos -Λεωφόρος Κηφισίας 323, Κηφισιά- στην μια μια ξεχωριστή εμπειρία εξυπηρέτησης, όπως ακριβώς ξεχωριστό είναι και το 3008, ενώ θεωρείστε δεδομένο πως θα ανταλλάξετε το μεταχειρισμένο σας με ένα καινούργιο 3008 στην καλύτερη δυνατή τιμή.