Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Peugeot 208: O καλύτερος σου φίλος

Ελλάδα 15:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Peugeot 208: O καλύτερος σου φίλος

ΝΕΑ

Peugeot 208: O καλύτερος σου φίλος

ΝΕΑ

Με σύμμαχο τη γαλλική φινέτσα και την κορυφαία ποιότητα της Peugeot το 208 έρχεται να κατακτήσει τους δρόμους της πόλης.

Advertisement
Advertisement

Αν υπάρχει ένας λόγος που το κοινό επιλέγει να αγοράσει το νέο Peugeot 208 αυτός είναι αδιαμφισβήτητα η εξωτερική του εμφάνιση. Το γαλλικό αυτοκίνητο είναι φινετσάτο, εκλεπτυσμένο και νεανικό κερδίζοντας με το καλημέρα τη μάχη της «εικόνας».

Οι ακαταμάχητες σχεδιαστικές λεπτομέρειες όπως τα εμπρός φωτιστικά σώματα, το χαμηλό προφίλ και οι αισθησιακές καμπύλες εκπέμπουν μια έντονη προσωπικότητα που δύσκολα περνάει απαρατήρητη.

Η εξωτερική εμφάνιση παρόλα αυτά από μόνη της δεν μπορεί εγγυηθεί ένα χρηστικό και άνετο αποτέλεσμα στην καθημερινότητα. Η Peugeot έχει φροντίσει να δημιουργήσει ένα ευχάριστο και πρακτικό εσωτερικό στο 208. Μπορεί οι διαστάσεις του να είναι compact, ωστόσο η καμπίνα του αυτοκινήτου είναι ευρύχωρη, άνετη και κομψή. Τόσο ο οδηγός και ο συνοδηγός όσο και οι πίσω επιβάτες απολαμβάνουν ένα εκλεπτυσμένο εσωτερικό με ποιοτικά υλικά.

Advertisement
Advertisement

Ο οδηγός χάρη στο 3D i-Cockpit έχει όλες τις πληροφορίες εύκολα μπροστά στα μάτια του. Επιπλέον, η διαισθητική οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό με το υψηλό επίπεδο συνδεσιμότητας δημιουργεί ένα online περιβάλλον μεταφέροντας το smartphone στην οθόνη του αυτοκινήτου με εύκολο και πρακτικό τρόπο.

Η άνεση της καμπίνας και το ευχάριστο ψηφιακό περιβάλλον είναι βασικά στοιχεία για την καθημερινή διαβίωση με το 208. Η ευχρηστία του αυτοκινήτου ωστόσο ενισχύεται ακόμα περισσότερο χάρη στα εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης της Peugeot.

Advertisement

Ένα από τα συστήματα που λύνουν τα χέρια του οδηγού είναι το Park Assist. Το σύστημα είναι σε θέση να εντοπίσει τον κατάλληλο χώρο στάθμευσης και στη συνέχεια αναλαμβάνει τον έλεγχο του τιμονιού, με τον οδηγό να ασχολείται μόνο με τον επιλογέα ταχυτήτων, το γκάζι και το φρένο.

Advertisement

Ζωτικής σημασίας είναι και το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης το οποίο αποτρέπει την σύγκρουση με προπορευόμενο όχημα. Στην πόλη ιδιαίτερα, το σύστημα αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία καθώς είναι σε θέση να εντοπίσει και πεζούς αποφεύγοντας μια δυσάρεστη πρόσκρουση. Το σύστημα λειτουργεί με ταχύτητες έως 85 χλμ./ώρα.

Το Peugeot 208 μπορεί να ξεχωρίζει για τον γαλλικό του ταμπεραμέντο, ωστόσο φροντίζει να κρατάει τον οδηγό και τους επιβάτες άνετους, ασφαλής και online ακόμα και στις πιο μικρές μετακινήσεις.

Advertisement