Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Peugeot 208 & e-208: Καλύτερο αυτοκίνητο εισαγωγής στην Ιαπωνία

Ελλάδα 6:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Peugeot 208 & e-208: Καλύτερο αυτοκίνητο εισαγωγής στην Ιαπωνία

ΝΕΑ

Peugeot 208 & e-208: Καλύτερο αυτοκίνητο εισαγωγής στην Ιαπωνία

ΝΕΑ

Ένα ακόμη βραβείο προστίθεται στην τροπαιοθήκη του μικρού της γαλλικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Μια σημαντική διάκρισε έλαβε η Peugeot, ένδειξη της εξαιρετικής εμπορικής πορείας και ευρείας δημοφιλίας του Peugeot 208.

To μικρό της γαλλικής εταιρείας τόσο στην έκδοση με το θερμικό μοτέρ, όσο και στην ηλεκτρική (e-208), έλαμψε στον θεσμό Car of The Year στην Ιαπωνία, αναδεικνυόμενο σε «Καλύτερο Αυτοκίνητο Εισαγωγής της Χρονιάς» για το έτος 2020.

Καθοριστικό ρόλο στη διάκριση του μοντέλου διαδραμάτισε η σταθερότητα του αμαξώματος, η ευκολία στην οδηγική διαδικασία και η μαλακή ανάρτηση, όπως ανέφερε η επιτροπή του θεσμού:

Advertisement
Advertisement

«Ο λόγος που απονέμεται αυτό το βραβείο είναι οτι το Peugeot 208 και e-208 είχε κάνει πράξη τη μοναδική αίσθηση οδήγησης, χάρη στο συνδυασμό της σταθερότητας του αμαξώματος και της μαλακής του ανάρτησης, και ο βαθμός ευκολίας που προσφέρει στην οδήγηση. Με έναν εσωτερικό και ποιοτικό διάκοσμο υψηλής αισθητικής και ένα ακριβές και κομψό φινίρισμα συνολικά, αυτό το μοντέλο έχει εκτιμηθεί πολύ για τη διαθεσιμότητα του και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Το ‘value for money’ της ηλεκτρικής έκδοσης είναι, επίσης, ένας παράγοντας που συγκαταλέγεται στα πλεονεκτήματα αυτού του μοντέλου».

Τη χαρά του για το βραβείο δεν έκρυψε και ο CEO του ομίλου PSA, Thomas Vilcot, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

Advertisement

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι και χαρούμενοι που παραλαμβάνουμε ένα τόσο σημαντικό βραβείο, αυτό του καλύτερου αυτοκινήτου εισαγωγής της χρονιάς για την Ιαπωνία. Το ΝΕΟ PEUGEOT 208 και e-208 εντυπωσίασαν πολύ όλους τους δημοσιογράφους, γεγονός για το οποίο είμαστε όλοι περήφανοι. Επίσης, με την εισαγωγή του νέου e-208 στην ιαπωνική αγορά, είμαστε σίγουροι ότι παίξαμε ένα σπουδαίο ρόλο στην προσφορά ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου σε προσιτή τιμή σε πλήθος πελατών.».

Υπενθυμίζεται πως το 208 και e-208 έχουν λάβει μια σειρά και άλλων σημαντικών βραβείων («Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» και βραβείο σχεδιασμού «Red Dot».

Advertisement

Η τελευταία βράβευση της Peugeot στην Ιαπωνία, έχει ιδιαίτερη σημασία για τη μάρκα, καθώς γιορτάζει τη 210η επέτειό της.

Διαβάστε επίσης:

Black Friday by Peugeot: «Έσπασε ταμεία» και παίρνει παράταση

Advertisement

Αφιέρωμα After Sales – Peugeot

H Peugeot παρουσιάζει το ηλεκτρικό Expert