Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Περισσότερες λεπτομέρειες για το ανανεωμένο Audi Q2

Ελλάδα 4:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Περισσότερες λεπτομέρειες για το ανανεωμένο Audi Q2

ΝΕΑ

Περισσότερες λεπτομέρειες για το ανανεωμένο Audi Q2

ΝΕΑ

Η Audi φρεσκάρει την εικόνα του κόμπακτ crossover μοντέλου της Q2, εμπλουτίζοντάς το παράλληλα με περισσότερα τεχνολογικά καλούδια.

Advertisement
Advertisement

Ήδη στην αγορά το Audi Q2 βρίσκεται από το 2016, σημειώνοντας μία αρκετά επιτυχημένη εμπορική πορεία, κυρίως σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης, κάτι που ώθησε τους ανθρώπους της γερμανικής φίρμας να προχωρήσουν στην παρουσίαση της ανανεωμένης γενιάς.

Αισθητικά, το Q2 περιλαμβάνει μικρές διαφοροποιήσεις, σε σχέση με τον προκάτοχό του, όπως τους ανασχεδιασμένους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, καθώς και τα εμπρός φωτιστικά σώματα με τεχνολογία Matrix LED, που θα ανήκουν στον προαιρετικό εξοπλισμό. Επίσης, η χρωματική παλέτα εμπλουτίζεται με πέντε νέες αποχρώσεις, ενώ πολλές διακοσμητικές λεπτομέρειες είναι ασημί ή μαύρες, είτε βαμμένες στο χρώμα του αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Μικρές είναι και οι αλλαγές στην καμπίνα, που επικεντρώνονται στο νέο σχεδιαστικά επιλογέα (που αφορά τόσο το χειροκίνητο, όσο και το DSG κιβώτιο), στις επενδύσεις των καθισμάτων και των πλαϊνών των θυρών, όπως και στην προαιρετική επιλογή του χρωματικού φωτισμού Ambient. Οι αλλαγές συνεχίζονται και στην τοποθέτηση ενός εξελιγμένου συστήματος MMI, που περιλαμβάνει στην κορυφαία έκδοσή του «Navigation Plus» οθόνη 8,3 ιντσών, ασύρματο δίκτυο LTE, χάρτες Google Earth καθώς και δυνατότητα λειτουργίας μέσω φωνητικών εντολών.

Το μικρότερο εκ των SUV της Audi διαθέτει στον βασικό εξοπλισμό τιμόνι με σύστημα προοδευτικής υποβοήθησης καθώς και την επιλογή τριών πακέτων εξοπλισμού ασφαλείας «Drive», «Park» και «Safety» που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων προσαρμοσμένο cruise control που μπορεί να λειτουργεί σε ταχύτητες έως 210 χλμ./ώρα. Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τρία βενζινοκίνητα και δύο diesel σύνολα, εκ των οποίων μόνο η έκδοση TDI των 2,0 λίτρων και 150 ίππων θα διαθέτει σύστημα τετρακίνησης Quattro. Αρχικά θα λανσαριστεί η έκδοση 35 TFSI με το μοτέρ βενζίνης 1,5 λίτρων και απόδοσης 150 ίππων, ενώ αργότερα θα υπάρχει και η μικρότερη έκδοση με τον τρικύλινδρο 1.0 TFSI.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Επιβεβαίωση Newsauto! Διόδια ανάλογα με το ύψος

Αποκάλυψη! Σε ποια ΙΧ αλλάζουν και σε ποια όχι τα Τέλη Κυκλοφορίας 2021

Τι θα γίνει αν «πέσει» πάλι το online σύστημα του Υπουργείου!

Advertisement