Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Περισσότερα crossover θέλει η Mini

Ελλάδα 1:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Περισσότερα crossover θέλει η Mini

ΝΕΑ

Περισσότερα crossover θέλει η Mini

ΝΕΑ

Τη διεύρυνση της γκάμας της με νέα μοντέλα crossover αλλά και δίθυρα χάτσμπακ με νεανικό χαρακτήρα θέλει η Mini προκειμένου να αυξήσει το κοινό της.

Advertisement
Advertisement

Η αγορά των ΗΠΑ φαίνεται πως αποτελεί το επόμενο μεγάλο στοίχημα για την Mini καθώς η βρετανική εταιρία γνωρίζει την ώθηση που μπορεί να προσφέρει η ανάπτυξη σε μια αγορά με πολύ μεγάλους αριθμούς πωλήσεων. Πολύ καλά γνωρίζει όμως και τις δυσκολίες που υπάρχουν για μια εταιρία με κατ’εξοχήν μικρά αυτοκίνητα σε ένα αγοραστικό κοινό που έχει συνηθίσει στην αφθονία σε κάθε επίπεδο.

Στο πλάνο της εταιρίας είναι λοιπόν η προσθήκη νέων μοντέλων με τον επικεφαλής πωλήσεων της BMW, Pieter Nota, να εστιάζει περισσότερο στα μικρά crossover τα οποία αναμένεται να έχουν σημαντική αύξηση των πωλήσεων το προσεχές διάστημα.

Advertisement
Advertisement

Σημαντικό ρόλο αναμένεται πως θα παίξουν και οι εκδόσεις με πιο ειδικό χαρακτήρα που μάλιστα έχουν πιο νεανικό χαρακτήρα όπως το νέο ηλεκτρικό Mini Electric αλλά και το John Cooper Works που έχει έναν αρκετά υπολογίσιμο πυρήνα θαυμαστών. Παράλληλα καθοριστική συμβολή στην ενίσχυση των πωλήσεων στις ΗΠΑ θα έχουν και οι ηλεκτροποιημένες υβριδικές εκδόσεις της γκάμας καθώς το μερίδιο αυτής της κατηγορίας παρουσιάζεται σημαντικά ενισχυμένο σε ολόκληρη της επικράτεια της χώρας και όχι μόνο στα δυτικά παράλια που εν γένει έχουν μια πιο προοδευτική τεχνολογική φιλοσοφία.

 

Advertisement