Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Περιπολικό σπρώχνει στο θάνατο τους επιβάτες ενός Cherokee (+video)

Ελλάδα 22:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Περιπολικό σπρώχνει στο θάνατο τους επιβάτες ενός Cherokee (+video)

ΝΕΑ

Περιπολικό σπρώχνει στο θάνατο τους επιβάτες ενός Cherokee (+video)

ΝΕΑ

Κανείς δεν γνωρίζει που μπορεί να καταλήξει μία καταδίωξη. Και στην περίπτωση αυτή το αποτέλεσμα ήταν τραγικό.

Advertisement
Advertisement

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από κάμερα αυτοκινήτου που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Τζόρτζια καταγράφει τη στιγμή που ένας αστυνομικός εκτελεί έναν ελιγμό PIT (το ελαφρύ «σπρώξιμο» στην πίσω πλευρά του οχήματος) με μεγάλη ταχύτητα, εκτοξεύοντας ένα Jeep Grand Cherokee στον αέρα, με τραγικό αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι δύο επιβαίνοντες σε αυτό.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 30ής Σεπτεμβρίου 2022, όταν οι τοπικές αρχές ξεκίνησαν καταδίωξη του Grand Cherokee.

Το όχημα είχε τραβήξει την προσοχή τους λόγω της υπερβολικής ταχύτητας και των ακανόνιστων αλλαγών λωρίδας, που γίνονταν χωρίς τη χρήση φλας.

Advertisement
Advertisement

Ο οδηγός του Jeep αρνήθηκε επίμονα να υπακούσει στις εντολές της αστυνομίας, επιταχύνοντας σε ταχύτητες που ξεπερνούσαν κατά πολύ τα 160 χλμ/ώρα στον αυτοκινητόδρομο.

Σε ένα σημείο κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο οδηγός βγήκε για λίγο από τον αυτοκινητόδρομο και επιβράδυνε, επιτρέποντας σε έναν επιβάτη να βγει από το SUV.

Ωστόσο, ο οδηγός μπήκε αμέσως ξανά στον αυτοκινητόδρομο I-75/85, συνεχίζοντας την καταδίωξη με μεγάλη ταχύτητα, υπερβαίνοντας και πάλι κατά πολύ το όριο ταχύτητας.

Advertisement

Λίγο αργότερα, ένας από τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν αποφάσισε να εφαρμόσει έναν ελιγμό PIT για να σταματήσει αμέσως την καταδίωξη (στο 5ο λεπτό του video).

Ο ελιγμός χτύπησε το Grand Cherokee από το πίσω τμήμα, με αποτέλεσμα το όχημα να βγει από τον αυτοκινητόδρομο και να εκτοξευθεί στον αέρα. Το SUV συγκρούστηκε στη συνέχεια με ένα εμπόδιο, αναποδογύρισε και τελικά γύρισε ακουμπώντας στην οροφή του.

Advertisement

Τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός εκτινάχθηκαν από το τζιπ και με τραγικό τρόπο βρέθηκαν νεκροί από τους αστυνομικούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κοντά στους υπόπτους ανακαλύφθηκε μια καραμπίνα AR-15. Οι τοπικές αρχές διευκρίνισαν ότι ο επιβάτης που είχε βγει από το Grand Cherokee κατά τη διάρκεια της καταδίωξης είχε συλληφθεί.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο λόγω τραύματος από πυροβόλο όπλο που είχε υποστεί πριν από την έναρξη της καταδίωξης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νεκροί δύο αναβάτες σε αγώνα superbike! (+video)
Τρόμος: Δείτε την πιο επικίνδυνη γέφυρα στον κόσμο (+video)
Σοκαριστικό video: Ο θάνατος καραδοκεί στη ΛΕΑ!