Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Πασαρέλα» τα νέα Ford στη Θεσσαλονίκη

Ελλάδα 0:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Πασαρέλα» τα νέα Ford στη Θεσσαλονίκη

ΝΕΑ

«Πασαρέλα» τα νέα Ford στη Θεσσαλονίκη

ΝΕΑ

Παράλληλα με την παρουσία τους στο The Mall Athens, τα νέα μοντέλα της μάρκας με το μπλε οβάλ σήμα θα εμφανιστούν και στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Mediterranean Cosmos. Από την περασμένη Τρίτη 4 Οκτωβρίου και μέχρι την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, όσοι επισκεφτούν το εμπορικό κέντρο θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα μοντέλα της Ford.

Advertisement
Advertisement

Αρχικά, και μέχρι τις 14 Οκτωβρίου, στον 1ο όροφο του Mediterranean Cosmos θα εκτίθεται η νέα έκδοση ST-Line του Ford Fiesta. Με σπορ εμφάνιση και κινητήρες χαμηλού κυβισμού, όπως ο πολυβραβευμένος χιλιάρης κινητήρας βενζίνης 1,0L EcoBoost αλλά και ο αποδοτικός 1,5L Diesel, τα νέα Fiesta ST-Line συνδυάζουν ιδανικά το δυναμικό στυλ με την οικονομία καυσίμου.

Από τις 14 Οκτωβρίου και για 10 ημέρες, τη σκυτάλη παίρνει το EcoSport. Κομψό και συμπαγές, το νέο μικρό SUV της Ford προσφέρει ευελιξία, μεγάλους χώρους και πλούσιο εξοπλισμό.

Το τελευταίο δεκαήμερο, και μέχρι την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, την παρουσία της Ford στο εμπορικό κέντρο θα ολοκληρώσει το νέο Ka+, το προσιτό αυτοκίνητο πόλης με έμφαση στην πρακτικότητα.

Advertisement
Advertisement

Οι ώρες λειτουργίας είναι Δευτέρα-Παρασκευή 18:30-21:30 και το Σάββατο 17:30-21:30.

ford-mediterranean-cosmos-2