Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην Ελλάδα το νέο Nissan Juke

Ελλάδα 22:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα το νέο Nissan Juke

ΝΕΑ

Στην Ελλάδα το νέο Nissan Juke

ΝΕΑ

Την πρώτη του εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους πραγματοποιεί το αναβαθμισμένο Nissan Juke.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Το δημοφιλές μικρό crossover της ιαπωνικής μάρκας δέχεται το απαραίτητο “φρεσκάρισμα” τέσσερα χρόνια μετά το λανσάρισμα του, που σίγουρα άλλαξε τα δεδομένα στην κατηγορία. Η “ιδιαίτερη” εμφάνιση του δεν έχει αλλοιωθεί, υπάρχουν όμως σημαντικές αναβαθμίσεις στα σημεία. Όπως για παράδειγμα στον χώρο αποσκευών που αυξήθηκε σημαντικά.

Το νέο Juke θα εφοδιάζεται και με τον 1200άρη υπέρ-τροφοδοτούμενο κινητήρα 115 ίππων που γνωρίσαμε στο νέο Qashqai και αυτός θα αποτελέσει τη βάση της γκάμας. Η τιμή του αναμένεται να ξεκινά από λίγο κάτω από τις 17.000 ευρώ – δεν έχει όμως ακόμα οριστικοποιθεί η εμπορική πολιτική που θα ακολουθήσει η ελληνική αντιπροσωπεία της μάρκας. Αναμένεται όμως να έχει και πιο πλούσιο βασικό εξοπλισμό από το Juke πρώτης γενιάς.

Advertisement
Advertisement

Ο εμπορικός διευθυντής της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης, Μάριος Μπαρκής, μίλησε για το νέο Juke αλλά και το νέο X-Trail (που κάνουν την πρώτη τους εντός συνόρων εμφάνιση στο γκολφ της Γλυφάδας), στην εκπομπή “Men & Speed” των Τάκη Τρακουσέλλη και Τάκη Πουρναράξη, στον Alpha 989.

Ακούστε περισσότερα πατώντας εδώ

 

Advertisement

 

 

Advertisement