Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας άλλαξε αυτοκίνητο

Ελλάδα 7:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Αλέξης Τσίπρας άλλαξε αυτοκίνητο

ΝΕΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας άλλαξε αυτοκίνητο

ΝΕΑ

Άφησε το Range Rover, για ένα άλλο Γερμανικό, πολυτελές, SUV…

Advertisement
Advertisement

Το… πολύκροτο Range Rover Sport που χρησιμοποιούσε, ο Αλέξης Τσίπρας εδώ και λίγες ημέρες είναι παρελθόν.

Δεν ξέρουμε αν η απόφαση για αλλαγή του αυτοκινήτου, ήταν προάγγελος της απόφασης παραίτησης του Προέδρου του κόμματος, όμως εδώ και λίγες ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας κινείται με άλλο SUV.

Ένα αυτοκίνητο που το είχαμε δει και στο παρελθόν. Πρόκειται για ένα Audi Q7 χρονολογίας περίπου 2007. Ενας αυτοκίνητο που ήταν παροπλισμένο από το 2020 και το ξαναείδαμε πριν λίγες ημέρες.

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο Q7 ήταν ένα από τα πιο εντυπωσιακά SUV της δεκαετίας του 2000. Με τον εξαιρετικά καλαίσθητο σχεδιασμό του, που συνδυάζει την κομψότητα της Audi με την υψηλή απόδοση, ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή.

Το κύριο χαρακτηριστικό του μοντέλου ήταν η πολυτέλεια που προσφέρει στους επιβάτες του. Το εσωτερικό του είναι καλά σχεδιασμένο, με ποιοτικά υλικά και κομψές λεπτομέρειες. Η άνεση των επιβατών είναι εξασφαλισμένη, είτε κάθονται στα μπροστινά καθίσματα, είτε στα πίσω.

Advertisement

Από πλευράς απόδοσης, το Q7 δεν απογοητεύει. Είτε με τον βενζινοκινητήρα V6 ή τον πιο ισχυρό V8, η ισχύς και η απόδοση είναι εντυπωσιακές. Επιπλέον, χάρη στο σύστημα Quattro all-wheel drive, το Q7 είναι ικανό για καλή απόδοση σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.

Advertisement

Το συγκεκριμένο Q7 διαθέτει κινητήρα βενζίνης V8 4.2 λίτρων με 350 ίππους στις 6,800 σ.α.λ. και 325 NM ροπής στις 3,500 σ.α.λ. Το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 6 ταχυτήτων.

Σημειώστε πως η αξία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, σήμερα, ως μεταχειρισμένο, είναι περίπου στα 25.000 ευρώ.

 

Advertisement

ΑΚΟΜΑ:
Το Range Rover Sport του Αλέξη Τσίπρα τα έχει τα χρονάκια του…
Από που προήλθε το Range Rover του Αλέξη Τσίπρα;
Το… προεκλογικό αυτοκίνητο του Κυριάκου Μητσοτάκη