Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παροχή υπηρεσιών δημόσιας φόρτισης από τη BMW

Ελλάδα 10:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παροχή υπηρεσιών δημόσιας φόρτισης από τη BMW

ΝΕΑ

Παροχή υπηρεσιών δημόσιας φόρτισης από τη BMW

ΝΕΑ

Τη λύση σε ένα μεγάλο άγχος όσων ακόμα «φοβούνται» να στραφούν προς ηλεκτρικά οχήματα παρέχει πλέον η BMW Hellas!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Απαντώντας στις ανάγκες των κατόχων του νέου της μοντέλου πόλης, του i3 (αλλά και όσων της σειράς «i» έρθουν μελλοντικά στη χώρα μας, η ελληνική αντιπροσωπεία της γερμανικής μάρκας ανακοινώνει την παροχή  δωρεάν υπηρεσιών δημόσιας φόρτισης για διάστημα έξι μηνών, το οποίο τίθεται σε ισχύ, από την ημερομηνία παράδοσης κάθε μοντέλου BMW i.

Οι δωρεάν υπηρεσίες φόρτισης αφορούν στο Δίκτυο «Fortizo», που αποτελεί το πρώτο σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Το Δίκτυο «Fortizo» αριθμεί προς το παρόν εφτά σημεία ταχείας φόρτισης στην Αττική.

Advertisement
Advertisement

Τα έξι σημεία βρίσκονται στους σταθμούς στάθμευσης Polis Park και το έβδομο, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην περιοχή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Πως λειτουργεί η όλη τη διαδικασία; Οι κάτοχοι ενός μοντέλου «i», παραλαμβάνουν από την BMW Hellas μία κάρτα φόρτισης RFID (Radio Frequency Identification), με την οποία έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους σταθμούς φόρτισης του Δικτύου «Fortizo» και μπορούν να φορτίσουν γρήγορα και με ασφάλεια το αυτοκίνητό τους, μέσω μιας πολύ απλής διαδικασίας.