Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πάρκαρε παράνομα και οι γείτονες τον τιμώρησαν

Ελλάδα 23:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πάρκαρε παράνομα και οι γείτονες τον τιμώρησαν

ΝΕΑ

Πάρκαρε παράνομα και οι γείτονες τον τιμώρησαν

ΝΕΑ

Στην Τρίπολη, η αντιμετώπιση των παράνομων παρκαρισμάτων έχει πάρει μία… πρωτοποριακή τροπή, καθώς κάποιοι κάτοικοι  αποφάσισαν να αντιδράσουν.

Advertisement
Advertisement

Ο οδηγός του οχήματος επέλεξε να αγνοήσει τους κανόνες στάθμευσης, εμποδίζοντας την κυκλοφορία και δημιουργώντας προβλήματα για τους υπόλοιπους οδηγούς.

Οι κάτοικοι, αντιδρώντας με μια πρωτότυπη προσέγγιση, αποφάσισαν να τιμωρήσουν τον εν λόγω οδηγό με έναν διακριτικό τρόπο. Έτσι, αντί να αφήσουν το θέμα στα χέρια της Τροχαίας, ορισμένοι κάτοικοι επέλεξαν να παρέμβουν οι ίδιοι.

Τοποθέτησαν μια κούτα και καφάσια από διάφορα προϊόντα που βρήκαν στους κάδους ανακύκλωσης, πάνω στην οροφή του οχήματος, συνοδευόμενα από μια κόκκινη απαγορευτική κορδέλα.

Πηγή, φωτογραφίες: arcadiaportal.gr

Advertisement
Advertisement

Η μία άκρη της κορδέλας ήταν δεμένη στο αυτοκίνητο, ενώ η άλλη σε έναν κάδο απορριμμάτων, όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο arcadiaportal.gr.

Με αυτόν τον τρόπο, οι κάτοικοι προσπάθησαν να καταδείξουν την παράβαση του οδηγού και ταυτόχρονα να δημιουργήσουν ευαισθητοποίηση στην κοινότητα.

Η ενέργεια αυτή λειτουργεί ως ένα είδος “τιμωρίας” με δημόσιο χαρακτήρα, που προκαλεί συζητήσεις για το πρόβλημα του παράνομου παρκαρίσματος και την ανάγκη σεβασμού των κοινών κανόνων κυκλοφορίας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πως το αυτοκίνητο λειτουργεί ως αλεξικέραυνο
Οδήγηση και ισχυροί άνεμοι: Τι πρέπει να προσέχω
Στα «σκαριά» πέντε μεγάλα έργα στη Μεσσηνία