Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παρίσι: Σαλόνι Αυτοκινήτου με αλλαγές

Ελλάδα 4:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παρίσι: Σαλόνι Αυτοκινήτου με αλλαγές

ΝΕΑ

Παρίσι: Σαλόνι Αυτοκινήτου με αλλαγές

ΝΕΑ

Λίγες μέρες μετά την ακύρωση της NAIAS, οι οργανωτές του Παριζιάνικου Σαλονιού Αυτοκινήτου που είναι προγραμματισμένο για το τέλος Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσαν κάποιες αλλαγές.

Advertisement
Advertisement

Σίγουρα δεν θα είναι στη μορφή που το ξέρουμε ως Έκθεση. Το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση των οργανωτών του, δεν θα μοιάζει σε τίποτα με τις παλιότερες διοργανώσεις. Η πανδημία του Κορονοϊού, έχει αλλάξει τα πάντα και οι εκδηλώσεις του είδους που προϋποθέτουν την ύπαρξη μεγάλης μάζας κόσμου σε σχετικά μικρή έκταση, θα αλλάξουν εκ βάθρων. Αν και κάποιες από τις εκδηλώσεις που έχουν καθιερωθεί να γίνονται στο πλαίσιο της Έκθεσης, θα παραμείνουν, η μορφή τους θα είναι τέτοια που δεν θα θυμίζουν το παρελθόν.

Advertisement
Advertisement

Εκ βάθρων θα είναι οι αλλαγές, καθώς οι διοργανωτές είναι αποφασισμένοι να προσαρμόσουν την Έκθεση στα νέα δεδομένα, δηλώνοντας παράλληλα αισιόδοξοι για την ανταπόκριση του κοινού στις αλλαγές. Περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες στο μέλλον αναφορικά με τις αλλαγές αλλά προς στιγμήν, πρέπει να αρκεστούμε στη δεδηλωμένη διάθεση των οργανωτών για ριζικές αλλαγές μια και σύμφωνα με το πρόσφατο δελτίο τύπου, «τίποτα δεν θα είναι το ίδιο» μια και «είναι σημαντική ευκαιρία να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και να δείξουμε την ικανότητά μας στην προσαρμογή».