Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παρατείνεται η ισχύς των Δελτίων Εκπαίδευσης Εξέτασης

Ελλάδα 16:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παρατείνεται η ισχύς των Δελτίων Εκπαίδευσης Εξέτασης

ΝΕΑ

Παρατείνεται η ισχύς των Δελτίων Εκπαίδευσης Εξέτασης

ΝΕΑ

Το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με στόχο να διευκολύνει τους πολίτες έδωσε ακόμη μία επιπλέον παράταση στα δελτία των υποψήφιων οδηγών.

Advertisement
Advertisement

Η αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού και η αυστηροποίηση των μέτρων έχουν οδηγήσει πάρα πολλές λειτουργίες του κράτους να διεκπεραιώνονται σε περισσότερο χρόνο από τον κανονικό.

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι η καθυστέρηση της διενέργειας των εξετάσεων οδήγησης και το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για αυτό τον λόγο έδωσε εκ νέου νέα παράταση στην ισχύ των Δελτίων Εκπαίδευσης Εξέτασης ώστε να μην χρειάζεται οι πολίτες να πληρώσουν εκ νέου παράβολο.

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα σε σχετική απόφαση του Υπουργείου αναφέρεται ότι: «Λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη εξυπηρέτησης των πολιτών λόγω συνέχισης των συνεπειών εξαιτίας της εμφάνισης του COVID-19, αντικαθίσταται η παράγραφος 8 της παραπάνω (γ) σχετικής ως εξής :

«8. Παρατείνεται για έξι (6) μήνες η ισχύς των Δελτίων Εκπαίδευσης Εξέτασης (Δ.Ε.Ε.) με ημερομηνία λήξης εντός του χρονικού διαστήματος από την 16η Μαρτίου 2020 έως και την 30ή Οκτωβρίου 2020 καθώς και των Δ.Ε.Ε. των οποίων η καταληκτική ημερομηνία ισχύος σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην με αριθμό πρωτ. Α3/οικ. 59480/7072/25-07-2019 εγκύκλιο (Α.Δ.Α.: ΨΝ9Ρ465ΧΘΞ-2Ξ2) βρίσκεται εντός του χρονικού διαστήματος αυτού. Κατά τα λοιπά η (γ) σχετική ισχύει ως έχει.»

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

ΟΔΔΥ: Σκάφη με τιμές εκκίνησης από 300 ευρώ!

Ούτε ένα λεωφορείο δεν αγοράστηκε για 10 χρόνια!

Advertisement

Αποκάλυψη! Προσοχή με τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα Nissan Qashqai