Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παραδόθηκε στην Κύπρο το πρώτο Honda NSX

Ελλάδα 10:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παραδόθηκε στην Κύπρο το πρώτο Honda NSX

ΝΕΑ

Παραδόθηκε στην Κύπρο το πρώτο Honda NSX

ΝΕΑ

Μπορεί στην αγορά της χώρας μας να μην έχει πωληθεί ακόμα κανένα νέο Honda NSX, όμως στην Κύπρο το πρώτο δείγμα του ιαπωνικού supercar παραδόθηκε ήδη στον τυχερό ιδιοκτήτη του.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα λοιπόν με την Demstar Automotive, τον αντιπρόσωπο της Honda στην Κύπρο, το πρώτο NSX με κυπριακές πινακίδες είναι πλέον γεγονός και έχει παραδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Όπως μπορούμε να δούμε και στις σχετικές φωτογραφίες, το συγκεκριμένο Honda NSX είναι βαμμένο στη χαρακτηριστική «Valencia Red» κόκκινη-μπορντώ απόχρωση που προσφέρεται στη χρωματική του παλέτα και συνδυάζεται με τις κορυφαίες δίχρωμες ζάντες των 19 (εμπρός) και 20 ιντσών (πίσω) που περιλαμβάνουν χειροποίητες carbon λεπτομέρειες.

Θυμίζουμε ότι το NSX για την κίνησή του διαθέτει το προηγμένο υβριδικό σύστημα κίνησης Sport Hybrid SH-AWD της Honda, που συνδυάζει έναν twin-turbo V6 κινητήρα βενζίνης μαζί με έναν ηλεκτροκινητήρα για να στείλει δύναμη στους πίσω τροχούς, ενώ υπάρχουν άλλοι δύο ηλεκτροκινητήρες για να στείλουν επιπλέον δύναμη σε κάθε έναν από τους εμπρός τροχούς.

Advertisement
Advertisement

Η συνδυαστική απόδοση του συστήματος ανέρχεται στους 581 ίππους (507 από τον βενζινοκινητήρα και 74 από τους ηλεκτροκινητήρες), με τη ροπή να αγγίζει τα  646 Nm στις 2.000-6.000 στροφές.

Οι επιδόσεις είναι απλά εκρηκτικές, αφού η τελική ταχύτητα που ανακοινώνει η Honda αγγίζει τα 308 km/h (0-100 km/h επίσημο δεν ανακοινώνεται).