Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παραδόθηκε η πρώτη Bugatti Chiron Sport

Ελλάδα 12:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παραδόθηκε η πρώτη Bugatti Chiron Sport

ΝΕΑ

Παραδόθηκε η πρώτη Bugatti Chiron Sport

ΝΕΑ

Περίπου 11 μήνες μετά την αποκάλυψή της στην έκθεση της Γενεύης, η πρώτη Bugatti Chiron Sport παραδόθηκε σε έναν τυχερό πελάτη.

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη Chiron Sport αγοράστηκε από τον Abdulla Bin Fahad από το Κατάρ και έχει ένα απίστευτα τολμηρό χαρακτηριστικό, σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο που έχουμε δει στη Chiron – ή τη Veyron. Μεγάλο μέρος του εξωτερικού τμήματος κυριαρχείται από μια βασιλική σκιά του μπλε που στοιχηματίζουμε πως φαίνεται εντελώς εκπληκτική. Το πίσω μισό του Chiron Sport αποτελείται από γυαλιστερό φινίρισμα από ανθρακονήματα, παρέχοντας μια πολύ ωραία αντίθεση.

Για να εξασφαλιστεί ότι το εμπρός και πίσω μισό του αυτοκινήτου συμπληρώνουν το ένα το άλλο, υπάρχει κατακλυσμός από μπλε τόνους στο πίσω μέρος, συμπεριλαμβανομένης της θέσης του κινητήρα, του πίσω διαχύτη ακόμη και του σήματος «EB». Η διάταξη των ανθρακονημάτων και του μπλε, όμως, δεν τελειώνει στο εξωτερικό. Εντός είστε αντιμέτωποι με μπλε δέρμα που είναι τόσο φωτεινό που θα μπορούσε να… κάψει τον αμφιβληστροειδή σας. Υπάρχει επίσης μια χούφτα δερμάτινες λεπτομέρειες που κάνουν την καμπίνα να δείχνει διαφορετική.

Advertisement
Advertisement

Σε σύγκριση με την «κανονική» Chiron, η Sport είναι 18 κιλά ελαφρύτερη χάρη στα πρόσθετα ανθρακονήματα και τους ελαφρούς τροχούς. Οι αλλαγές στην ανάρτηση και το σύστημα διεύθυνσης καθώς και ένα νέο σύστημα διαχείρισης ροπής που ενσωματώνεται στο διαφορικό του πίσω άξονα, έχουν ως στόχο να βελτιώσουν το χειρισμό του hypercar, παρόλο που αμφιβάλλουμε ότι κάποιος θα ήταν αρκετά γενναίος να σπρώξει τα 1.500 PS της Bugatti στα όρια για να αισθανθεί τη διαφορά, τουλάχιστον σε δημόσιους δρόμους.