Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παραδόθηκαν οι πρώτες Alfa 4C

Ελλάδα 2:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παραδόθηκαν οι πρώτες Alfa 4C

ΝΕΑ

Παραδόθηκαν οι πρώτες Alfa 4C

ΝΕΑ

Έστω και με λίγους μήνες καθυστέρηση, οι πρώτοι τυχεροί ιδιοκτήτες του πισωκίνητου coupe της Alfa Romeo έχουν το κλειδί της στην τσέπη τους. Πέντε πελάτες από την Ευρώπη έφθασαν μέχρι την πίστα δοκιμών του Μπαλόκο, στη βόρεια Ιταλία, για να παραλάβουν τη δική τους 4C και μάλιστα της περιορισμένης έκδοσης Launch Edition. Οι τυχεροί οδηγοί προέρχονται από την Ιταλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ολλανδία και την Ελβετία και είχαν παραγγείλει το αυτοκίνητο τον περασμένο Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης.

Η 4C Launch Edition θα παραχθεί σε μόλις 500 μονάδες, είναι διαθέσιμη σε λευκό ή κόκκινο και φέρει λεπτομέρειες από ανθρακόνημα. Οι πρώτοι κάτοχοι του νέου sport μοντέλου της Alfa Romeo πήραν μία… γεύση των δυνατοτήτων του αυτοκινήτου στην πίστα του Μπαλόκο, δίπλα σε επαγγελματίες οδηγούς. Ανάμεσά τους ήταν και ο Νίκολα Λαρίνι, ο οποίος βραβεύτηκε  με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από την κατάκτηση του τίτλου στο DTM το 1993 με Alfa Romeo 155 V6 Ti.

Η 4C φέρει τον 4κύλινδρο 1750 Turbo που αποδίδει για την περίσταση 240 PS. Χάρη στο μικρό της βάρος (900 kg) επιταχύνει στα 100 km/h σε 4,5 sec και φθάνει σε τελική ταχύτητα τα 258 km/h.

Για τις τιμές και τον εξοπλισμό της νέας Alfa Romeo στην Ελλάδα, πατήστε ΕΔΩ.