Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πάνω από ένα χρόνο αναμονή για ένα νέο Caterham

Ελλάδα 15:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πάνω από ένα χρόνο αναμονή για ένα νέο Caterham

ΝΕΑ

Πάνω από ένα χρόνο αναμονή για ένα νέο Caterham

ΝΕΑ

Χρυσές δουλειές φαίνεται πως κάνει η βρετανική Caterham. Το σκληροπυρηνικό και φανατικό κοινό που την ακολουθεί φαίνεται πως αυξάνεται με το πέρασμα του χρόνου με αποτέλεσμα ο χρόνος αναμονής παράδοσης για τους νέους πελάτες να ξεπερνά τον ένα χρόνο! ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η παραγωγή της βρετανικής εταιρίας είναι φυσικά εξαιρετικά περιορισμένη καθώς πέρσι κατάφερε να πουλήώσει 667 αυτοκίνητα με τα δύο τρία περίπου της παραγωγής να απορροφόνται από την εγχώρια βρετανική αγορά και μόλις το ένα τρίτο να καταφέρνει να βγει εκτός συνόρων.

Αν θέλετε λοιπόν να κάνετε δική σας μία από τις πολλές είναι εκδόσεις του Seven (πολλές για να ταιριάζουν σχεδόν με κάθε πορτοφόλι και γούστο) θα πρέπει να βιαστείτε. Όχι για να προλάβετε νωρίς την παραγγελία αλλά για να μην περιμένετε ακόμη περισσότερο από τον ένα περίπου χρόνο που έχει φτάσει πλέον η λίστα αναμόνης για τους πελάτες της Caterham. Επόμενες παραδόσεις το τρίτο τρίμηνο του 2019 όπως μας πληροφορεί η Caterham αν και νομίζουμε ότι αυτό δεν απασχολεί και ιδιαίτερα τους μελλοντικούς ευτυχείς ιδιοκτήτες του ανόθευτου Seven.

caterham-640

Advertisement
Advertisement

Για τους ενδιαφερόμενος απλά να πούμε ότι η βασική έκδοση Seven 165 κινείται από έναν 3κύλινδρο turbo κινητήρα της Suzuki που αποδίδει μόλις 80 ίππους, αρκετούς όμως για 0-100 χλμ./ώρα σε 6,5 δεύτερα, ενώ η επόμενη και ακόμη πιο ενδιαφέρουσα “275” φέρει μοτέρ 1,6 λίρων της Ford με απόδοση 135 ίπππους, 0-100 σε μόλις 5 δευτερόλεπτα και κόστος λίγο πάνω από 31.000 ευρώ.