Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Pandino: Η γιορτή των Fiat Panda!

Ελλάδα 9:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Pandino: Η γιορτή των Fiat Panda!

ΝΕΑ

Pandino: Η γιορτή των Fiat Panda!

ΝΕΑ

Αν πρόκειται να οδηγήσετε κάπου μακριά το Fiat Panda σας, δεν υπάρχει καλύτερος προορισμός από τη μικρή πόλη Pandino στη Βόρεια Ιταλία. Ένας νεαρός ιδιοκτήτης Panda από τη νότια Ιταλία, ανακοίνωσε στο Facebook την ιδέα της να οδηγήσει στο Pandino – τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης έκαναν τα υπόλοιπα!

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Στις 24 Ιουνίου έγινε η μεγαλύτερη συνάντηση Panda στον κόσμο. Ένα ρεκόρ αφού 365 Panda συναντήθηκαν στο ίδιο σημείο. Οι ιδιοκτήτες βρέθηκαν μπροστά στο κάστρο Pandino, κατοικία του 14ου αιώνα της οικογένειας Visconti λαμβάνοντας μέρος σε παρέλαση 27 km σε αρκετές κοντινές πόλεις και χωριά.

Η Fiat χρησιμοποίησε την ευκαιρία για να αναδείξει το νέο Panda Waze, το πιο κοινωνικά συνδεδεμένο Panda, με την εφαρμογή πλοήγησης Waze ενσωματωμένη στο σύστημα Panda Uconnect. Προς τιμήν του, 200 Panda ήταν τοποθετημένα έξω από το κάστρο σχηματίζοντας τις λέξεις ‘Panda Waze’ με τη βοήθεια πολύχρωμων σανίδων.

Advertisement
Advertisement

Pandino-Italy-Fiat-Panda-tsiro-530

Δόθηκαν έπαθλα για τα καλύτερα εξοπλισμένα Panda, τα παλαιότερα, τα πιο ξεχωριστά εξωτερικά αλλά κι εκείνα που ήλθαν από πολύ μακριά. Τα έσοδα από την εκδήλωση Pandino 2018 θα χρησιμοποιηθούν για την αναδιάρθρωση χώρων αναψυχής για άτομα με αναπηρία. Σημειώστε πως πάνω από 7,5 εκατομμύρια Panda έχουν κατασκευαστεί μέχρι σήμερα και μαζί με το Fiat 500 αποτελούν τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα πόλης της Ευρώπης από το 2003. Κατά τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2018 τα Panda και Fiat 500 είχαν συνολικό μερίδιο αγοράς 29,1%.