Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ιδού τα… εταιρικά αυτοκίνητα των ποδοσφαιριστών

Ελλάδα 11:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ιδού τα… εταιρικά αυτοκίνητα των ποδοσφαιριστών

ΝΕΑ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ιδού τα… εταιρικά αυτοκίνητα των ποδοσφαιριστών

ΝΕΑ

Το ντέρμπι δεν εξελίσσεται μόνο μέσα στα γήπεδα. Εξίσου μεγάλες μάχες μεταξύ των παιχτών δίνονται και πίσω από τα τιμόνια των αυτοκινήτων τους.

Advertisement
Advertisement

Το φετινό πρωτάθλημα εξελίσσεται σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα των τελευταίων ετών, ιδίως η διαδικασία των play-off, όπου τρεις ομάδες, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική την πρώτη θέση.

Για τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις δεν σημαίνει ότι αδιαφορούν και για την ζωή τους εκτός των γηπέδων. Εκεί κυρίαρχο ρόλο παίζουν τα αυτοκίνητα, τα οποία ήταν και παραμένουν το αγαπημένο “παιχνίδι” κάθε ποδοσφαιριστή είτε στην Ελλάδα είτε σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

Να μην μας διαφεύγει βέβαια ότι η σύνδεση μεταξύ αυτοκινητοβιομηχανιών και μεγάλων ομάδων του εξωτερικού είναι θέμα πρεστίζ. Θυμίζουμε την μεγάλη αίσθηση που δημιούργησε η “σφήνα” της ΒΜW για να μπει χορηγός της Μπάγερν Μονάχου, μία θέση που κράτησε τελικά η Audi προσφέροντας ένα μυθικό ποσό και παρέχοντας στην ομάδα δεκάδες αυτοκίνητα, τα περισσότερα εκ των οποίων ηλεκτρικά.

Advertisement
Advertisement

Ποδόσφαιρο και αυτοκίνητο λοιπόν πάνε μαζί. Και το ντέρμπι των αιωνίων δεν θα μπορούσε παρά να έχει συνέχεια και στα γκαράζ των παικτών των δύο ομάδων. Εκεί που υπάρχουν κάποια πολύ ακριβά και ιδιαίτερα αυτοκίνητα, μαζί με κάποια λιγότερο εντυπωσιακά τα οποία οι ποδοσφαιριστές χρησιμοποιούν για τις καθημερινές τους μετακινήσεις.

Αρχικά υπάρχουν οι χορηγίες που αφορούν ολόκληρη την ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει συνεργασία με την Renault η οποία παρέχει σε παίκτες, προπονητικό team και στελέχη μοντέλα από όλη την γκάμα της

Advertisement

Είναι πλέον συνήθης εικόνα οι παίκτες της ομάδας να πηγαίνουν διακριτικά στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με αυτοκίνητα όπως τα Clio, Captur και Arkana.

Σύντομα η ελληνική αντιπροσωπεία θα δώσει και το νέο Austral, το οποίο όπως δήλωσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος το περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Advertisement

O Παναθηναϊκός τώρα συνεργάζεται με την εταιρία ενοικιάσεων-leasing, την Alamo, η οποία παρέχει και αυτή αυτοκίνητα διαφόρων τύπων στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα, ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει την δυνατότητα να κάνει και τις προσωπικές του επιλογές. Διάφορα αυτοκίνητα με τα SUV να κυριαρχούν όπως BMW X1 και X3, Mini Countryman, Jeep Compass, αλλά και πιο μικρά όπως Suzuki Jimny…

Advertisement

Αυτα σε ότι αφορά τις χορηγίες και τα… εταιρικά των παικτών του Παναθηναϊκού. Δηλαδή με αυτά που πηγαινοέρχονται στις προπονήσεις και στο γήπεδο, αφού τα προσωπικά τους διαφέρουν…

Ο Μπερνάρντ λοιπόν φαίνεται από τον λογαριασμό του στο Instagam να διαθέτει μία Rolls Royce Phantom και μία Ferrari. O Σποράρ έχει στην κατοχή του μία Ferrari 458 Italia όπως φαίνεται και από τον λογαριασμό του στο Instagram. Ο μεγάλος άτυχος της σαιζόν, ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού Αϊτόρ έχει εκφράσει την προτίμησή του προς την Porsche σε δική του ανάρτηση στα social media.

Στον Ολυμπιακό απο την άλλη υπάρχει προτίμηση προς την Lamborghini Urus την οποία χρησιμοποιούν τόσο ο αρχηγός Φορτούνης όσο και ο Εμβιλά. Σε video που έχει ανεβάσει στο Instagram o Γκάρι Ροντρίγκεζ  και αυτός την οδήγηση μιας Lamborghini Urus.

O άλλος Ροντρίγκεζ, ο  Χάμες φαίνεται να είναι ο petrolhead της ομάδας. Έτσι λόγω της θητείας του και στη Ρεάλ Μαδρίτης -τα τελευταία νέα το θέλουν να συνεχίζει στην Ατλέτικο έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ- έχει μια συλλογή που αποτελείται από τρία Audi -ένα RS 7, ένα Q8, ένα R8- μια Mercedes G-Class και μια Mercedes-AMG GT 4Door Coupe.

Ο Μασούρας από την άλλη έχει στη διάθεσή του, για τις μετακινήσεις του, μία Mercedes GLE.

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές πάντως κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα πανάκριβα αυτοκίνητά τους για προφανείς λόγους. Μπορεί έτσι το ντέρμπι των αυτοκινήτων να μην έχει κάποιο ξεκάθαρο νικητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
30 Χρόνια Renault Clio: Ο Ολυμπιακός γιορτάζει με τη Renault
Επίσημα αποκαλυπτήρια των νέων Lamborghini Urus στην Ελλάδα
Η απόλυτη τσιγκουνιά: Ferrari F40 των 2 εκατ. χωρίς ασφάλεια!