Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πακέτο αναβάθμισης off-road για το Dacia Duster

Ελλάδα 19:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πακέτο αναβάθμισης off-road για το Dacia Duster

ΝΕΑ

Πακέτο αναβάθμισης off-road για το Dacia Duster

ΝΕΑ

Η εταιρία Delta 4×4 παρουσίασε ένα πακέτο αναβάθμισης του Dacia Duster σε σκληροπυρηνικό όχημα εκτός δρόμου.

Advertisement
Advertisement

Σίγουρα πρόκειται για μια ευχάριστη αλλαγή από την συνήθη τακτική της αναβάθμισης εξωτικών μοντέλων και εκδόσεων που κοστολογούνται σε τριψήφιο αριθμό χιλιάδων ευρώ. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο της Delta 4×4 είναι το ταπεινό Dacia Duster που αντιπροσωπεύει μια από τις καλύτερες value for money επιλογές που υπάρχουν σήμερα στην αγορά για όσους θέλουν ένα ικανό και πρακτικό SUV.

Το πακέτο αναβάθμισης της Delta 4×4 έχει σαν στόχο να δώσει στο Duster μια πιο δυναμική εμφάνιση αλλά και να βελτιώσει περεταίρω τις ήδη πολύ καλές εκτός δρόμου δυνατότητες που έχει.

Advertisement
Advertisement

Μεταξύ άλλων το πακέτο περιλαμβάνει νέα αμορτισέρ που αυξάνουν το ύψος από το έδαφος κατά 30 χιλιοστά σε συνδυασμό με την προσθήκη μιας προστατευτικής ποδιάς πάχους 5 χιλιοστών για την προστασία του κινητήρα και του κιβωτίου. Επιπλέον το πακέτο συνοδεύεται από καθαρόαιμα εκτός δρόμου ελαστικά BF Goodrich. Οι επιπλέον επιλογές του εξοπλισμού περιλαμβάνουν διάφορα διακοσμητικά αλλά και λειτουργικά στοιχεία όπως η εμπρός μπάρα, το βοηθητικό βίντσι και οι πρόσθετοι προβολείς που σίγουρα ταιριάζουν σε ένα αυτοκίνητο με πραγματικές εκτός δρόμου διαθέσεις.