Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο χρόνος πάγωσε σε αυτό το τρακάρισμα

Ελλάδα 10:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο χρόνος πάγωσε σε αυτό το τρακάρισμα

ΝΕΑ

Ο χρόνος πάγωσε σε αυτό το τρακάρισμα

ΝΕΑ

Σε πολλά ατυχήματα αυτοκίνητα εκτοξεύονται. Ελάχιστα όμως κουρνιάζουν πάνω σε δέντρα… 

Advertisement
Advertisement

Ένα SUV και οι δύο επιβάτες του στις ΗΠΑ είχαν την ατυχία να καταλήξουν σε ένα σύμπλεγμα δέντρων. Το θέμα όμως είναι, πως το τελικό αποτέλεσμα μοιάζει περισσότερο με κάτι που βρίσκεται εν εξελίξει.

Το συμβάν που περισσότερο θυμίζει στιγμιότυπο από βιντεοπαιχνίδι που «λαγκάρει» παρά κάτι άλλο, έλαβε χώρα στο Λονγκμίντοου της Μασαχουσέτης, βόρεια από τα σύνορα του Κονέκτικατ.

Συγκεκριμένα, ένα Hyundai Tucson βρέθηκε σε μία διασταύρωση, όπου με κάποιον τρόπο χάθηκε ο έλεγχος του αυτοκινήτου και κατέληξε στο δασάκι που βρίσκονταν δίπλα από το δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Τα στοιχεία ήρθαν από το Τμήμα Πυροσβεστικής του Λονγκμίντοου, το οποίο όταν έφτασε στο μέρος του ατυχήματος είδε το SUV να έχει «κολλήσει» ψηλά, ανάμεσα σε δέντρα.

Οι φωτογραφίες του ατυχήματος πάντως δείχνουν σαν το ατύχημα να είναι ακόμα σε εξέλιξη, σαν να έχει παγώσει ο χρόνος δηλαδή.

Advertisement

Η πυροσβεστική πάντως βρήκε τους δύο επιβάτες στις θέσεις τους και χωρίς γρατζουνιά, γεγονός που αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο παθητικής ασφάλειας που παρέχει το  Tucson.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Video: Ο θάνατος καραδοκεί στη ΛΕΑ
Μητέρα και μωρό γλιτώνουν από βέβαιο θάνατο! (+video)
Δοκιμή: Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Plug-in Hybrid 265 PS