Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Γυναίκας το Jazz

Ελλάδα 19:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Γυναίκας το Jazz

ΝΕΑ

Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Γυναίκας το Jazz

ΝΕΑ

Διεθνής επιτροπή από γυναίκες δημοσιογράφους ανέδειξε το Honda Jazz ως το «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Γυναίκας για τη Χρονιά 2014».

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Η πρωτιά αυτή αφορά στην κατηγορία Budget Car (Προσιτό Αυτοκίνητο) και προέρχεται εκπροσώπους ΜΜΕ και του «ασθενούς φύλλου» από 15 χώρες, 9 εκ των οποίων ευρωπαϊκές.

Τα βραβεία απονέμονται με βάση δέκα διαφορετικά κριτήρια όπως σχεδίαση και λειτουργικότητα, στυλ και γοητεία, άνεση, αποθηκευτικοί χώροι, και οδηγική ποιότητα. Επιπλέον, ειδικά γι’ αυτά τα βραβεία, η κριτική επιτροπή λαμβάνει υπόψη της και άλλους παράγοντες, όπως: πρώτη εντύπωση, απήχηση και σχέση αξίας / τιμής (value for money), που θεωρούνται σημαντικοί για αγοραστές αυτοκινήτου γένους θηλυκού.
Διανύοντας ήδη την πέμπτη χρονιά του, ο θεσμός βραβείων που διοργανώνεται από το περιοδικό Women’s World της Νέας Ζηλανδίας, αναγνωρίζει τα καλύτερα αυτοκίνητα σε έξι κατηγορίες και συγκεκριμένα το καλύτερο οικογενειακό, σπορ, πολυτελές, SUV, «πράσινο» και προσιτό αυτοκίνητο (family car, sports car, luxury car, SUV, green car & budget car).

Advertisement
Advertisement

Η Sandy Myhre, CEO και ιδρυτής του θεσμού Women’s World Car of the Year δήλωσε σχετικά: «Η Honda μπορεί να είναι πολύ περήφανη γι’ αυτό την επιτυχία. Μία θέση μεταξύ των φιναλίστ είναι ήδη δύσκολη υπόθεση για οποιοδήποτε αυτοκίνητο, οι γυναίκες συντάκτες του ειδικού τύπου είναι πολύ απαιτητικές και μία νίκη κατηγορίας θεωρείται σημαντική διάκριση».

Το Honda Jazz δεύτερης γενιάς θα αντικατασταθεί το καλοκαίρι, με την τρίτη γενικά να βασίζεται στην παγκόσμια compact πλατφόρμα της εταιρίας, διατηρώντας την διάταξη του ρεζερβουάρ καυσίμου στο κέντρο, γνωστή από το τρέχον μοντέλο, το Civic και το HR-V που ανακοινώθηκε πρόσφατα.