Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Pagani Huayra Roadster με 2,7 εκ. ευρώ

Ελλάδα 14:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Pagani Huayra Roadster με 2,7 εκ. ευρώ

ΝΕΑ

Pagani Huayra Roadster με 2,7 εκ. ευρώ

ΝΕΑ

Αυτοκίνητα όπως το Pagani Huayra είναι ο ορισμός του exotic και κάπως έτσι δικαιολογείται η ιλιγγιώδης τιμή, είτε είναι καινούργια, είτε μεταχειρισμένα.

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο Huayra είναι ένα Roadster που παρήχθη το 2019 και πωλείται από την TopCar στην Ισπανία. Έχει διανύσει από καινούργιο, μόλις επτά (7) χιλιόμετρα και το ταμπελάκι της τιμής του αναγράφει το ποσό των 2,7 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτός που θα αποφασίσει να το αγοράσει ωστόσο, θα πρέπει να ζήσει με τη διχρωμία της καμπίνας, αυτό το ιδιαίτερο καρό που φαίνεται στις φωτογραφίες και το μοτίβο του ανθρακονήματος σε πολλά σημεία της καμπίνας και όχι μόνο.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά, το Huayra είναι κάτι περισσότερο από ένα όμορφο exotic. Το twin-turbo V12 μηχανικό του σύνολο, αποδίδει 764 ίππους και 1.000 Nm ροπής που καταλήγουν στους πίσω τροχούς μέσω ενός επτατάχυτου ημι-αυτόματου κιβωτίου της Xtrac. με τα παραπάνω δεδομένα, τα 100 χλμ./ώρα από στάση είναι υπόθεση που διαρκεί λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα, τοποθετώντας τη Huayra ανάμεσα στα γρηγορότερα αυτοκίνητα του κόσμου.