Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ό,τι γνωρίζουμε για το επερχόμενο Mitsubishi Outlander

Ελλάδα 4:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ό,τι γνωρίζουμε για το επερχόμενο Mitsubishi Outlander

ΝΕΑ

Ό,τι γνωρίζουμε για το επερχόμενο Mitsubishi Outlander

ΝΕΑ

Μέσα στο 2020, η Mitsubishi θα παρουσιάσει τη νέα γενιά του Outlander, η οποία θα φέρει μια άκρως μοντέρνα εξωτερική σχεδίαση.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, ωστόσο η Mitsubishi θα προσφέρει μια άκρως μοντέρνα εμφάνιση στο επερχόμενο Outlander. Μάλιστα, θα δανείζεται πολλά χαρακτηριστικά από το πρωτότυπο Engelberg Tourer, που είδαμε στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

Το νέο Mitsubishi Outlander αναμένεται να κρατήσει το τετραγωνισμένο σχήμα του αμαξώματος, ενώ ξεχωρίζουν τα τοποθετημένα ψηλά φώτα «daylights», τα φωτιστικά σώματα με τρισδιάστατη σχεδίαση, καθώς και η ανασχεδιασμένη γρίλια.

Αναφορικά με τους κινητήρες που θα εφοδιάζεται, ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί, αλλά εικάζουμε ότι θα διαθέτει ένα θερμικό σύνολο 2,4 λίτρων καθώς και δύο ηλεκτρικά μοτέρ, με την αυτονομία να ξεπερνά τα 450 km. Να αναφέρουμε ότι στην παγκόσμια αγορά κυκλοφορεί η plug-in hybrid έκδοση του Outlander, η οποία διαθέτει ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης 2,4 λίτρων απόδοσης 135 PS και συνδυάζεται με 2 ηλεκτροκινητήρες, έναν στον εμπρός και έναν στον πίσω άξονα, με ισχύ 82 και 95 PS αντίστοιχα. Επίσης, δημοσιεύματα κάνουν λόγο και για τον 1.5 turbo κινητήρα, τον οποίο έχουμε συναντήσει στο Eclipse Cross. Ωστόσο, οι διαστάσεις του Outlander θα αναζητούν παραπάνω από τους 163 ίππους που αποδίδει το παραπάνω μηχανολογικό σύνολο.

Advertisement
Advertisement

Για το εσωτερικό, η Mitsubishi θα αναβαθμίσει τα πλαστικά και γενικότερα τα υλικά της καμπίνας, ενώ θα υπάρχει ένα πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων και μία μεγαλύτερη κεντρική οθόνη αφής που θα περιλαμβάνει ένα εξελιγμένο σύστημα πλοήγησης και infotainment.