Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mitsubishi Engelberg Tourer Concept

Ελλάδα 6:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mitsubishi Engelberg Tourer Concept

ΝΕΑ

Mitsubishi Engelberg Tourer Concept

ΝΕΑ

Το όνομα από χειμερινό θέρετρο της Ελβετίας, το πρωτότυπο της Mitsubishi απευθύνεται κυρίως σε φίλους του βουνού και των εξορμήσεων.

Advertisement
Advertisement

 

Το υβριδικό πρωτότυπο με το όνομα από Ελβετικό θέρετρο για σκιέρ, είναι η υβριδική πρόταση της Mitsubishi για ένα μελλοντικό μοντέλο ελευθέρου χρόνου. Με τετρακίνηση και συνδυασμό κινητήρων (ηλεκτρικού και βενζινοκινητήρα) το Engelberg Tourer είναι το όχημα του μέλλοντος που θα μπορεί να κινηθεί σε κάθε είδους έδαφος με σημαντικά περιορισμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Όπως και στο Lancer Evolution, έτσι και στο Engelberg Tourer, το Active Yaw Control (AYC) ρυθμίζει τη μεταφορά της ροπής ανά άξονα, κάνοντας ιδιαίτερα αποτελεσματική την τετρακίνηση. Η απόδοση του συστήματος βελτιώνεται από την ύπαρξη του ηλεκτρικού κινητήρα που προσφέρει αμεσότητα στην απόκριση αλλά και στην κατανομή της ροπής.

Advertisement
Advertisement

Το σύστημα Super All-Wheel Control (S-AWC) είναι ανάλογα ρυθμισμένο για να βελτιστοποιεί την απόδοση σε κάθε είδους έδαφος. Ο κινητήρας βενζίνης που χρησιμοποιεί το μοντέλο έχει χωρητικότητα 2,4 λίτρων και προσφέρει εκτός των άλλων, ιδιαίτερα χαμηλές τιμές κατανάλωσης καυσίμου. Η μέση κατανάλωση του αυτοκινήτου προσδιορίζει μια αυτονομία της τάξης των 700 χιλιομέτρων και αυτό προφανώς είναι ανεκτίμητο μια και μιλάμε για όχημα ελευθέρου χρόνου.

Advertisement

Advertisement