Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Όταν η Huracan σου φαίνεται «απλή» (+video)

Ελλάδα 10:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όταν η Huracan σου φαίνεται «απλή» (+video)

ΝΕΑ

Όταν η Huracan σου φαίνεται «απλή» (+video)

ΝΕΑ

Η 7Χ Design έχει το Rayo με 1.826 ίππους που είναι στην ουσία μια Lamborghini Huracan, η οποία έχει πάει εντατικά γυμναστήριο και σημαδεύει ως τελική ταχύτητα τα 483 χλμ./ώρα.

Advertisement
Advertisement

Το Rayo της 7X Design είναι ένα supercar που βασίζεται στην Lamborghini Huracan και παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Concours of Elegance στη Βρετανία.

Η εταιρεία που έκανε τις επεμβάσεις στο μοντέλο της Lamborghini, είχε ως πρωταρχικό στόχο την επίτευξη της ιδανικής αεροδυναμικής συμπεριφοράς προκειμένου να μπορεί το αυτοκίνητο να φτάσει τα 483 χλμ./ώρα. Έτσι λοιπόν, φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα με το κεντρομήχανο μοντέλο της Lamborghini να έχει νέα panels από ανθρακόνημα στο αμάξωμα.

Advertisement
Advertisement

Οι επεμβάσεις αυτές όπως λέει η εταιρεία που τις έκανε, είχαν αποτέλεσμα τον περιορισμό του συντελεστή οπισθέλκουσας από 0,39 σε 0,279. Στο video που ακολουθεί, μπορεί να δει κανείς με σχετική λεπτομέρεια όλες τις επεμβάσεις στο αμάξωμα της Huracan. Το αναθεωρημένο μπροστινό μέρος με πιο έντονο ρύγχος, το κάλυμμα του κινητήρα και το πίσω μέρος του αμαξώματος είναι νέα.

Στο video έχουμε και μια σύντομη ματιά από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, το οποίο φαίνεται πανομοιότυπο με της τυπικής Huracan, με μόνη προσθήκη μια μικρή οθόνη για προβολή επιπλέον πληροφοριών. Σε ότι αφορά στον κινητήρα, η 7X Design απευθύνθηκε στην Underground Racing, μια αμερικάνικη εταιρεία βελτιώσεων με πολυετή εμπειρία στις μετατροπές των Lamborghini με κινητήρες V10 και V12.

Advertisement

Για τον V10 των 5,2 λίτρων της Rayo, η Underground Racing έχει προσαρτήσει δύο turbo κάνοντας παράλληλα και το πλήθος των αλλαγών που απαιτούνται για να δουλέψουν όλα ιδανικά, φτάνοντας την απόδοση στους 1.826 ίππους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Porsche ανοίγει πόλεμο με τις Ferrari και Lamborghini
Porsche 911 Carrera S φόρος τιμής στο μοντέλο του 1965
Τι λένε οι δημοσιογράφοι για τη νέα Lamborghini Huracan STO (video)