Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οσονούπω το ηλεκτρικό Ford Mustang Mach-E

Ελλάδα 19:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οσονούπω το ηλεκτρικό Ford Mustang Mach-E

ΝΕΑ

Οσονούπω το ηλεκτρικό Ford Mustang Mach-E

ΝΕΑ

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η Ford πιθανότατα να παρουσιάσει μέσα στο Νοέμβριο το βασισμένο στο Mustang, ηλεκτρικό SUV μοντέλο της.

Advertisement
Advertisement

 

Έχουν περάσει σχεδόν 12 μήνες μετά την πρώτη teaser φωτογραφία του πολυαναμενόμενου ηλεκτρικού SUV της Ford, αλλά από εκεί και πέρα τίποτα. Η Μπλε Οβάλ φίρμα τηρούσε σιγή ιχθύος, μέχρι πρόσφατα, όταν και στέλεχός της ανακοίνωσε σε εφημερίδα του Ντιτρόιτ, ότι πιθανότατα το κοινό να πάρει μία πρώτη γεύση από το νέο μοντέλο μέσα στο Νοέμβριο. Πάντως δεν ξεκαθάρισε τι εννοεί ως «πρώτη γεύση», μπορεί να διαρρεύσει μία νέα φωτογραφία, μπορεί να παρουσιαστεί ένα πρωτότυπο ή ιδανικά για όλους να αποκαλυφθεί η τελική έκδοση παραγωγής στην Έκθεση του Λος Άντζελες που ξεκινά, όλως τυχαίως το Νοέμβριο. Τα παραπάνω βέβαια έρχονται να πιστοποιήσουν αρκετά δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί στα τέλη του 2019.

Advertisement
Advertisement

Το εμπνευσμένο από το Mustang SUV μοντέλο της Ford θα αποτελεί μέρος της στρατηγικής «Icons Group», που έχει σαν στόχο την διατήρηση των ιστορικών ονομασιών, όπως τα Bronco, Raptor και φυσικά το Mustang. Όπως δήλωσε η υπεύθυνη της περιφερειακής διαχείρισης προϊόντων Ford Icons, Amy Marentic: «Συγκεντρώνουμε την εταιρεία γύρω από τα εικονικά προϊόντα. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα συνεχίσουν να είναι γύρω μας για τα υπόλοιπα  55 χρόνια, όπως κάνει και το αγαπημένο μας pony car».

Advertisement

Σύμφωνα με τη Ford, το νέο Mustang Mach-E θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του το 2020 και θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, ανάλογα την χωρητικότητα των μπαταριών. Η πιο αδύναμη θα προσφέρει αυτονομία 484 km, με τη δεύτερη να φτάνει τα 600 km. Επίσης δεν αποκλείουμε το λανσάρισμα και μίας υψηλών επιδόσεων έκδοσης, κάτι ανάλογο με αυτό που εφαρμόζει η Tesla, όπου και θα αποτελεί τον μεγάλο αντίπαλο.