Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Γερμανικός… παραλογισμός

Ελλάδα 17:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γερμανικός… παραλογισμός

Men + Speed

Γερμανικός… παραλογισμός

Men + Speed

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Opel, καθώς είναι χορηγός τόσο της Μπορούσια Ντόρτμουντ όσο και της Λίβερπουλ (μέσω της Vauxhall). Επιπλέον ο προπονητής της δεύτερης (και πρώην τεχνικός της πρώτης) Jurgen Klopp είναι πρεσβευτής της, συμμετέχοντας στις διαφημίσεις των αυτοκινήτων της.

Advertisement
Advertisement

Οι «κόκκινοι» έκαναν επική ανατροπή στο Άνφιλντ, γυρνώντας το 0-2 και το 1-3 σε 4-3 και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Europa League! Φυσιολογικά λοιπόν ο Klopp ήταν το κεντρικό πρόσωπο του αγώνα. «Πολύ συχνά στο ποδόσφαιρο ένας αγώνας έχει ουσιαστικά τελειώσει στο 2-0. Όχι όμως εδώ, όχι με αυτή την Λίβερπουλ. Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου θύμισα τους παίκτες μου την ανατροπή που έκανε η ομάδα το 2005 στην Κωνσταντινούπολη, όταν έχανε 3-0 από την Μίλαν και τελικά ισοφάρισε και πήρε τον τίτλο του Champions League. Τους είπα να επιχειρήσουμε να το επαναλάβουμε», ανέφερε o 49χρονος Γερμανός τεχνικός.

Με ένα tweet η Opel ευχαρίστησε την Ντόρτμουντ για τις ευχάριστες στιγμές και συνεχάρη τον Klopp και την Λίβερπουλ για την πρόκριση. «Αν είναι να χάνεις, τουλάχιστον να χάνεις από έναν φίλο», ανέφερε το μήνυμα.

Advertisement
Advertisement