Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Opel: Με νέο πρόεδρο στο εποπτικό της συμβούλιο

Ελλάδα 7:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Opel: Με νέο πρόεδρο στο εποπτικό της συμβούλιο

ΝΕΑ

Opel: Με νέο πρόεδρο στο εποπτικό της συμβούλιο

ΝΕΑ

Η Opel ανακοίνωσε αλλαγές για το εποπτικό της συμβούλιο με το μέλος του Xavier Chéreau να αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου και να διαδέχεται κατά συνέπεια σε αυτό τον ρόλο τον Carlos Tavares.

Advertisement
Advertisement

 

Ειδικότερα, ο Xavier Chéreau, εκτελεστικό αντιπρόεδρος για τα τμήματα των Ανθρώπινων Πόρων και Μεταμόρφωσης του PSA Group, αναλαμβάνει άμεσα τη θέση του προέδρου στο εποπτικό συμβούλιο της Opel. Ο Chéreau υπηρετεί ως μέλος το συγκεκριμένο συμβούλιο από το 2017 και τώρα έρχεται να πάρει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του γαλλικού ομίλου Carlos Tavares.

Advertisement
Advertisement

Michael Lohscheller Xavier Chereau

Ο ισχυρός άντρας του γαλλικού κολοσσού εξέφρασε σε σχετική ανακοίνωση την ικανοποίησή του για την πορεία της Opel τον τελευταίο καιρό και πρόσθεσε ότι βλέπει αυτή την πορεία να συνεχίζεται και στο μέλλον: “Η Opel έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά με τον Michael Lohscheller ως CEO της εταιρίας και την ομάδα του τα τελευταία 2,5 χρόνια με στόχο να ενσωματωθεί η Opel στο Groupe PSA. Είμαι σίγουρος ότι ο Michael και ο Xavier μαζί στο κεφάλι του εποπτικού συμβουλίου θα εξασφαλίσουν το μέλλον και την επιτυχία της Opel παρά τις δυσκολίες του αγοραστικού περιβάλλοντος.”

Ο γαλλικός όμιλος πιστεύει πολύ στην επιτυχία της Opel και στο μέλλον αλλά και στον Lohscheller, το οποίο και έχει τοποθετήσει και στο τετραμελές διευθυντικό συμβούλιο του PSA, μια αλλαγή που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2019.

Advertisement

Διαβάστε επίσης: 

Αποκλειστικό: Έτσι θα είναι το νέο Opel Astra

Advertisement

Οδηγούμε στην Κροατία: Νέο Opel Corsa

Ποια αυτοκίνητα αγοράζουν οι Έλληνες;